原來何伯個貪錢肥婆細女真係一毫子都無存過入銀行,真真正正既盜竊行為

482 回覆
69 Like 1118 Dislike
何伯咁撚大男人 都似啦

我老豆本身都覺得何伯可憐 撐佢反佢仔女

但聽到琴晚何伯咁撚型佢轉口講佢咁樣係抵撚死
今集咪有個律師講。
首先如果何伯講嘅野全真嘅 佢證明到銀行幫佢細女,由雙簽變單簽。
再證明筆錢係何伯自己存入去嘅。
不過佢拎走曬都無錢比佢打官師
真係養自己就唔會幾十萬, 一百萬咁使落女人度
何太拎晒錢實走, 轉頭上東張話仔女見死不救
兩公婆各司其職 ,湊大咁多個仔女,分分鐘辛苦過你出面返工 。
積蓄共享好合理 。
刑事喎 係律政司搞
佢肯去報警同落口供就得

根據何伯咁講
虛假文書、串謀詐騙
大把罪可以告銀行

重點:本身何伯自己都想去單簽一百萬比大山婆啦
抄哂蟹係東張西望到講咩雙簽 係銀行出錯
你理得人點養自己
宜家個結果就係何伯無曬d 錢,養唔掂自己
個大山婆想同你玩泥漿摔角 你都同佢玩咩
睇片都睇到佢老豆比大山婆控制住啦
出現咪中佢計 本身都想靠群聚壓力迫佢地拎返舊錢出黎
我肯定到呢450萬唔拎走就一定比大山婆呃走

你想知你估得啱啱啱就快手叫何伯斬纜
話係銀行為左保護個客戶所以fake 佢話雙簽先拎得
https://www.hk01.com/開罐/1019288/東張西望-何伯點解銀行攞唔到錢-翁靜晶親解何太做錯呢兩步

退一步咁講,佢炒曬都好,佢係佢自己嘅錢到拎一球又有咩問題先。
咁大個仔都未聽過喺自己戶口拎錢係犯法
咪何伯自己揀大山婆定班仔女

大山婆真愛會養返佢嫁麻
咁咪姐係證明何伯講大話囉
佢明知係單簽都拎到錢啦

咁請問何伯又點證明細女夾埋銀行職員轉走佢錢

呢個係好嚴重既指控
分分鐘比銀行告返轉頭
做乜鳩
有得迫架咩
迫到就何伯同何太離左婚啦

宜家群眾們都覺得何太昆尻佢,咁其實仔女係有利果方黎wo, 無錯嘅點解唔上得先?
On9,點解要上東張反駁呀?個個人都咁無聊拎啲家事出黎講架?
偷你老母,有人揸住支槍叫佢開聯名?開得即授權人地可以隨時拎,咁偷你老味咩,你老豆俾張卡你任碌,你碌爆卡叫偷錢呀?
你信咁大間銀行犯法多過條廢老鳩吹呀、
你係唔係想講咁大間銀行犯法呀?
佢以為單簽可以拎到錢,但銀行同佢講話要雙簽先拎得,但轉個頭個女就單簽拎走左筆錢。
哩度已經有問題啦
兒登仔炒撚哂車
一元都冇比到個老豆哈哈
笑死,間銀行同個細女有親,正常一間銀行有咁多生意,會幫個細女犯法?講野唔用腦
唔係我講 係啊翁靜晶律師話銀行為左保護客戶咁講
咩呀 佢識得係投訴電話到講拎錢係要雙簽喎
話係銀行出錯 無可能單簽拎到錢
你咁講即係銀行犯法幫個細女啦,一間銀行咁多生意,會唔會為咗個細女犯法破壞自己聲譽,咁個細女要俾幾多著數間銀行,竟然信個廢老鳩吹多過銀行犯法?
同埋件廢老覺得係要雙簽嘅一開始又同件大陸閪自己去拎錢,發現個女一早拎咗先搵佢?你無腦架?
重要係450萬
450億都要諗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞