原來何伯個貪錢肥婆細女真係一毫子都無存過入銀行,真真正正既盜竊行為

482 回覆
69 Like 1118 Dislike
有咩問題?條廢老信條大陸閪唔信自己仔女,唔理佢有咩問題?
比我係佢仔女都反面
信個外人都唔信仔女
重要被人洗腦洗到仔女先係衰人

咁我都係根據阿伯講嘅事實去推段成件事。叫唔叫信?
我係個女連個四千幾都唔會留
肥婆都係一律當仆街
我宜家咪直接問你信唔信條廢老,答我信定唔信咪得
唔好咁廢話
你轉走錢姐係你都為錢啦

你老豆點用錢都係佢自由 佢點派都得關你咩事?

你有無同你老豆溝通好先轉走d 錢
佢想投資想用去發展大灣區又唔得
講咁多原來佢自己都係一鳩樣,學人扮高尚
好似幾好波
無嘅 咁哩d 野見人志見智姐
因為唔信就要自己個老豆臨老果10幾年只可以生存唔可以生活。
你個世界係咪得二元對立?
咩呀,人地真愛呀,咪叫條大陸閪養佢,點會生活唔到
宜家係人地有女人唔需要仔女咪求仁得仁囉智障
你講咁多廢話做咩,我問你信定唔信呀,唔敢答呀?
信呀 之後呢?
銀行唔會出錯?
岩啊,咁何伯點用筆錢係佢自由,佢拎去比曬何太又關細女咩事?
宜家唔係講緊出錯喎,講緊銀行連埋個細女呃條廢老喎
銀行點解要咁做?
唔關架,不過個細女都有權拎晒俾自己用架喎
你個問題問得好尻
根本就好難一句信唔信,姐係如果何伯講左一句大話就以後所有講嘅野都係大話?
唔比佢一半大話一半真話?
我只係問你信唔信一間銀行會幫個細女呃條廢老,唔好理條廢老講咩
有啊有權啊,聯名嘛
但現有資訊係何伯話筆錢全部係佢自己搵返黎,仔女完全無付出過係筆錢到。
今集個律師都話,如果prove 到,其實就可以拎得返筆錢。
咁假如d 錢真係全部何伯,咁細女咪姐係不問自取囉。
當然可以何伯講大話嘅,但現有資訊就係咁多。
咁點解條廢老又會識自己同條大陸閪去提款,發現佢個女已經拎走先搵個女呢?
唔係話之前以為要雙簽架咩,咁點解唔係一早搵個女提呀?
前言不對後語喎
啊上面律師咪講左囉
銀行有機會會因為擔心阿伯比人呃而做出保護阿伯嘅行動嘛
哩個行動唔係幫緊細女呃錢,只係咁岩對細女有利。兩個係無合謀。

你話如果細女比左d 著數銀行話合謀昆左佢老豆筆錢 咁樣我就唔信啦。
屌那媽,呃鳩個廢老係雙簽但明明係單簽已經係,你講咩春呀弱智
拎你最鍾意嘅翁小姐黎講

她指,若何伯何太現在打官司未必會羸,「打官司第一要錢」,加上銀行有生還者條款,而阿伯開戶口時仍「精靈」,還有《東張西望》阿伯親口講是承繼,而且該戶口是聯名,「送出去的禮物想拎返也講不通」,所以大家不用太擔心

原文網址: 《東張西望》何伯點解銀行攞唔到錢?翁靜晶親解何太做錯呢兩步! | 香港01 https://www.hk01.com/article/1019288?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞