原來何伯個貪錢肥婆細女真係一毫子都無存過入銀行,真真正正既盜竊行為

482 回覆
69 Like 1118 Dislike
何伯嘅使用權
咪就係授權咗俾個細女囉
個戶口單簽都可以拎錢

何伯自己主動開戶口嘅
個細女之前一直唔拎錢
係佢無行使獲得嘅使用權啫
想問犯咩法?
邊有剝奪,何伯自己都可以提款架喎,死廢老自己做野慢過人自己拎黎
假如細女轉去離岸再移民點算
成件事最慘應該係大陸婆個仔

返學比人笑到面黃,仲要日日返屋企見到隻老嘢得響度飲湯,對老人手摸住老母大髀同屎窟日磨夜磨,公屋隔音咁差,分分鐘夜晚仲要聽到佢哋肉體交換
所以佢而家咪送曬比個細女
不過佢想反悔之嘛
個肥婆喺唔喺到,佢都要食飯

件廢老長命極咪擺多廿年
每個月比返萬零蚊佢,加埋啲生果金
都夠佢食茌舊佢著

個肥婆自己袋埋幾多唔知
但嗰萬零蚊扣除日常開支
袋得幾多?請個看護都要錢啦

咪當老豆臨老先包隻雞,等佢收尾幾年過得唔係太差
用呢張相唔代表9年間都無新合照
你D咩LOGIC黎
盜竊罪
唔識唔好亂講啦,係嘅話銀行會俾佢攞咩
P牌開始就不斷開post爭上熱門
何伯慘咩
班仔女唔駛做日日陪佢咩
再者本身就住係二仔屋企 何伯自己都講家庭關係本身好好
係因為個大山婆出現 重要搞到個老豆痴左線咁信哂個女人先會反哂面

比著你老豆都係咁樣 聽哂個大山婆講 當班仔女係衰人既話
你都好難唔嬲到爆粗啦

佢身邊d朋友街坊都勸佢 叫佢唔好落搭
何伯重要咁有自信咁中招就抵撚佢死啦
不嬲都係講人地野就輕鬆嫁啦佢地

一問到自己老豆都係咁既時候係咪都可以咁灑脫就個個啞哂
撐老豆臨老入花叢又中騙局
到時老豆激撚死左咁又點計
使用權包埋提款後
佢比個名細女係比佢調動d錢

細女可以攞哂d錢的,
但何伯仍然有權任意同隨時動用筆錢

let say 何伯只要講一句,
佢要d錢去佐敦站逐張派,
細女就要即刻搞,否則就係盜竊
佢地講盜竊
非法佔有他人財產

呢單野刑事開到file再講

民事訴訟就自己搞啦
何伯自己都有講家庭關係好好喎
係直到大山婆出現先變差
有冇全set sticker
講到仔女貪錢 謀何伯身家
如果細女獨吞左會咁忍得唔爆大鑊?
唔爆都唔合理啦
想擺入馬會港一轉再番來?
你點知無養佢?

何伯本身住二仔屋企係自生自滅 無人照顧? 當租客咁呀?
咁d 錢係佢地老母定阿伯only
如果係有養係有理據嘅 班仔女晨早上左東張反駁啦
單野播左咁耐,到宜家都係不聞不問啊,打電話比個乜野女婿又係直接cut 尻佢線。
聯名戶口拎出黎 你確定你告到刑事?

首先你要證明銀行出錯先 本身簽既文件係雙簽先可以拎錢
單簽係絕對拎唔到錢

之後再要證明聯名戶口所有錢都係屬於何伯一個人存入
確立擁有權

咁你就睇個官點判
駁唔到, 但轉頭要仔女養又賣慘賣親情就gg

上咗電視, 何太2 走咗後, 應該又黎多次親情劇情
係聯名戶口 唔係授權人呀
你分返清楚先

同埋而家何伯要細女比返450萬佢但無做
你幫佢報警未
本來自己有450萬自己養自己,比人偷撚左。
信唔信何太2走左後,個女都唔會比返d 錢佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞