本國人都唔撐 Sony 手機日本銷量大跌 40% 市佔率僅剩 3%

384 回覆
90 Like 5 Dislike
HDR 同無HDR分別啫
有HDR已經係computational photography
所以點解有時HDR啲色會假啲
所以其實係取向問題

咁大個鬼影你睇唔到?
t*可以防鬼影
防咗啲乜嘢
Xperia s 同 X 嗰時候真心靚,但仆街走去用AB Mon, 同埋sony 機電量唔掂, 啲機又好撚易有問題。

咁多年說好的one sony 始終未見過
平井一夫都辭咗職
我都有咁諗過 頭幾年唔敢改老屎忽既idea

之前用1II果陣睇野窄
部機袋落褲袋又太長唔舒服
我都覺, Sony ericsson 既機我都有留低
尤其部Xperia Arc S 對我黎講係世一
Arc個線條美好正,唔係淨係四四方方就叫靚咁簡單
之後由Xperia Z到 1II 用過幾部我都賣哂無留低
主要係使用體驗差,印象唔好既話留低做副機都費事
外表又無SE果陣D設計咁特別
sony 係唯一奶最少共果間都無人用,睇黎大家經過19年後都無受到教訓
大佬依家2024喇
你地唔介意資料送中咪得
佢手牌唔係一個人果度衰呢
一個賭仔位5個人坐
AKQJ10五隻牌都唔同人揸
好在有佢,Sony先搵返錢
佢上手個英國人太廢 得罪晒啲工程師
而家影相仲有冇送油畫化
你坐咗五年?真手足?
Xperia最趕客係個UI
啲icon仆街80年代咁
見到都唔開胃
同意
冇咗佢連最後嘅信仰都冇埋
有冇第二個source
支那人比較國產機同日本機
叫人點信
Sony比鬼佬接手之後狂玩LGBT文化
依家搞死自己
手機又唔掂 遊戲市場又係咁
仲要次次玩嘢
啲旗艦機遲下半年出但用人同一款CPU
人哋4GB RAM怎就出3GB
人哋8GB 時佢就6GB
下下都低人少少
抓錯處 係咪圈到出嚟
好似岩岩出嗰部Xperia 1vi 咁,冇埋4K 芒,唔好話同三星S24 ultra 比,屌佢同部S23 plus 有乜閪分別姐,佢夠膽開9699 呢個價錢

仲有佢個UI, 以前Xperia s 年代都覺得佢幾好,但咁多年好似完全無進步,就咁跟返google 嗰套,好多地方又較唔到半透明,越黎越唔好睇

Hello~ 印象派 勁多PS4嗰陣喎 點睇?
Sony比鬼佬接手之後狂玩LGBT文化
依家搞死自己
手機又唔掂 遊戲市場又係咁

Hello~ 印象派 勁過PS4嗰陣喎 點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞