[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
拍戲無feel係唔會拍得出咁甜
所以就算係都唔出奇

啲人咁執著去推斷有無伸脷就真係多左
之前仲要慢鏡+放到勁大
差唔多等於訪問去問佢兩個有無伸脷一樣kam
就算我當佢記憶返到黎都好
單純係我點解讀令自己舒服啲
只係無拍出黎令到我唔特別想翻睇2.0

令我想重溫既係
1.0特有既賢佑限定表情同經歷

仲有河邊
呷醋海仁最正
我覺得最sweet 嘅kiss , 反而係呢個錫臉
好自然,自然到唔似做戲

而家bb係咪未算代言人?仲係sponsor緊only?
希望bulgari睇到bb夠紅 正式簽多啲番工多啲出相
真 聽到啲ost都會諗起曾經追到PTSD+諗到個大結局2個死q埋啲畫面 真係會影響到心情
寧願睇其他野分散下注意力
諗番起前兩個禮拜覺得佢爛係因為將1.0同賢佑所有經歷感情 開心同唔開心都delete哂 突然插入左2.0
雖然明佢想寫重生100次都係會相愛 但始終接受唔到只有賢佑帶住同1.0記憶再次同2.0相愛 2.0只係知道一齊既過去唔係經歷過去
https://www.facebook.com/reel/3006158949527072?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=xCPwDs

依家每日都keep住睇呢d出唔到坑
可唔可以再有其他訪問有新素材比d精神食糧
我係唔想睇返大結局 感覺太趕收工 臨尾一野跳咗50年 真係屌出聲

海仁有冇變返1.0
智媛唔係Bulgari正式代言人,只係間唔時會出席活動同影合作雜誌封面咋

呢啲高級珠寶品牌好少會正式簽代言,Bulgari全世界都係得幾個正式全球代言人,韓國得Lisa一個係,Seventeen Mingyu都只係佢哋Local Ambassador

不過如果智媛有多啲活動出席都好啊

劇裡面智媛bb戴Cartier都好靚
我反而都幾接受2.0,點都好過佢死
只係2.0後劇情可以寫得再好d
除左水族館睇婚片呢part 幾好
其餘好多係太老土,劇情犯駁,哂時間响無聊支線
其實變天使接賢佑走 呢part 係冇問題 係happy ending嚟

但係作為旁觀者嚟講,睇住佢哋相識到結婚,誤會到和好,有病到好返,再和好,然後一野跳咗去拜山,硬係覺得少咗啲野咁,成日覺得寫返多啲和好之後嘅片段,拜山放喺後記度,成件事會好似好啲
又post多次先
B站有條友將所有零碎既咀咀鏡頭還原返9條片
河邊呢條勁甜
https://www.bilibili.com/video/BV1TH4y1G7tC/?spm_id_from=333.788&vd_source=4fda6c4bd3bd26d85ffe032e52be7670
由其係賢哥首way home...
播得一次就係最尾個鏡 首歌太傷感
算佢醒 識睇老婆面色做人
我到依家仍然堅持海仁係記得返之前啲野
宜家都唔敢聽
原來賢哥經理人ig有關注智媛同埋智媛公司ig 唔知係咪賢哥落order
要乜有乜既高傲冷酷社長
唯獨控制唔到佢既男人出必殺技
唔比飲醉酒
https://www.instagram.com/reel/C5Iaz1mJtn0/

點解有場應該係試戲智媛BB笑嘅?係咪好鐘意抱住搖個感覺?
佢自己襟follow
https://video.weibo.com/show?fid=1034:5033034395877387

大金去便利店,無買嘢就走咗
衣衫不整喎似邊場戲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞