[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
無錯,要開始習慣低糖狀態
間唔中睇下threads & 微博搵下有冇新糖
不過講真要一齊應該都一齊左
之後大家又要開fan meeting & 大金又要入劇組
如果已經一齊左就希望佢哋係大家各自忙緊既時候都可以好好相處
時機到就官宣啦
大細金兩個都性格唔差既人
佢地值得搵到好好既另一半
當然秀彬們都會想佢地真係一齊
因為真係好有夫妻感
而且睇幕後花絮同訪問都覺得兩位本體既相處都幾夾
不過都幾想睇到大金幸福到自爆好好笑
見到咁多人等佢又嚇親 睇嚟佢仲未慣受咁多人關注
https://twitter.com/ruting827/status/1790725438807089576
我都覺賢哥會忍唔住自爆
希望等到呢一日
其實發現離婚信之前係好撚好睇 果種sweet係好少劇有
https://www.facebook.com/reel/418810174294288?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=0NULKw
呢個之前睇花絮都睇唔出
但啲人分析返又好似真係有啲野喎
係呀 頭幾集每次佢哋一同場我都心動 唔知點解有種好緊張刺激嘅感覺,好想佢哋快啲和好如初

淨係賢祐呷醋問佢乜唔係唔鍾意人掂佢啲頭髮 跟住海仁扮唔在乎但一擰轉身就甜笑已經覺得好正
好多秀彬係花絮度搵到好多細節野
重要配落情侶身上既行為都合理喎
咁先勁細金都忍唔住啦
但係個幕我覺得賢佑幾慘下
海仁唔會喺佢面前表露佢愛意 賢佑本身係海仁面前都呆呆地咁
太多既誤會做成左頭兩三集咁既關係其實好可惜
但係又令到海仁之後鍾意賢祐幫佢吹頭髮呢個位更加sweet

賢祐有時候又真係太後知後覺 好似海仁之後講到咁白 佢都唔get自己就係busman 同埋要過咗幾年職員講佢先知當年海仁包咗水族館場

尤其係睇晒成套嘢再睇番前面幾集佢哋講嘢咁hurt大家就覺得好肉赤
所以唔計劇情
兩個導演拍佢地感情戲方面係一絕
第一次睇有覺得細金等埋大金有少少怪
因為一般都係叫左cut就行去第D位 又或者原地講幾句辛苦曬就走
但佢係好明顯有目的咁企左係度 但又真係無留意佢個眼神
條片放大埋 睇到個眼神黎講
又可以FF多幾日啦
https://www.instagram.com/reel/C6dl7sKSv-C/

睇完呢個搞笑版,真係覺得個劇情好狗血
係喎 睇完呢位師兄講完之後去睇多次條片 媽媽隻眼尾真係睄咗腎仔一下之後就等佢行埋嚟就一齊行
智媛個眼神好明顯喎
嗰陣第一次睇呢段花絮 個表情勁似我等緊男朋友/鍾意嘅人嘅時候
https://x.com/thyeuphoria/status/1790661114013024560?s=46
秀彬們真係永遠唔會令人失望
我瞓係坑底唔出嚟啦
真係要逐格捉先留意到咁多小動作同表情
我之前睇原片都唔太覺
呢到變咗金金po之後突然多咗好多like
之前負皮多
潛咗咁耐水 百想攞人氣獎ig都無出po多謝fans 尋日bubble又話 「淚之女王好似完咗ㅇㅅㅇ」 點知轉個頭ig又出繼續出po 真係唔知係咁啱病好定點喇 啲timing準到

冇理由細金自己冇羽絨
著對方件褸話冇嘢都冇人信
第幾集既花絮?
羽絨呢單野以為已經完左
點知又俾人睇到新野
秀彬做到野

同隔離staff對比好明顯唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞