[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
https://www.facebook.com/share/p/kfzXZc1tzWCXcR3X/?mibextid=oFDknk

突發
唔知係fans FF定真係出左聲明
話拍緊拖喎
講開又講
我有對nike gortex諗住落雨開心著
跣到我Orz咁雙膝跪地

智媛用緊既手機殼
必FF 如果係真嘅一早全網爆炸哂
有道理 同埋岩岩睇返都一日前出
翻譯網又完全無相關資料 真係邀請佢早D入睡
https://www.bilibili.com/video/BV1vp421X7UL?t=1.5
睇佢兩個真係睇極都唔厭雖然明知佢地本身未必係
韓劇男女主配對成功率其實都幾高,可能因為製作好認真,真係需要了解對方,所以我覺得有機

當然Keep唔keep到就另計
最緊要大金肯去馬
錯過左個best timing幾大機都冇用
齋睇現有既片已經覺得開行晒turbo

我對條女有好感想溝都係咁樣既行為方式
韓國製作真係好認真
記得有幕賢祐幫海仁吹頭
花絮真係有工作人員教大金點幫細金吹頭
好sweet
祝福
我哋無糖食咁唔緊要
雙金一定要幸福
就黎低糖到暈 如果好似其他戲咁雙金會一齊上綜藝玩就好
所以我會成日睇佢地啲花絮同新聞咁keep住糖份
大陸網都係咁話 B站好多佢地啲野 唔同人剪唔同既片 睇極都有
呢兩個就係(扮)唔熟先覺得有事
如果咁輕易合體就係宣傳唔係真架啦
https://www.bilibili.com/video/BV1EH4y1T7uE/?spm_id_from=333.1007.tianma.1-1-1.click&vd_source=4fda6c4bd3bd26d85ffe032e52be7670
呢度有段好短訪問對於男女演員拍戲既感情 女既係林秀香 男就唔太知邊個
如果一有消息一定係韓國嗰邊爆出嚟先
而唔係類似呢啲東南亞fans開嘅page
池賢宇 之前同劉仁娜拍仁顯皇后的男人
又係假戲真做咗 當眾告白
有睇套劇 當時都係好ship佢兩個
所以你見到當時個訪問佢都有少少尷尬

拍仁顯個時個頭好靚仔好啱佢
退伍後同劉分咗手
同鄭恩地拍嗰套電視劇個頭造型都唔差
但之後成日電攣個頭搞到佢個人好乾好老
但之後幾年開始跌下坡
後尾靠KBS套紳士小姐拎咗大賞
依家霉霉地咁
想問下邊度有中字特輯睇?
係喎 唔講都唔覺原來呢一幕拍咗唔止一次
佢兩個下身嘅打扮有唔同

所以我咪估佢係咪去完百想中咗covid19,成個星期網上失蹤,計埋變返陰性咪差唔多日子
內容農場嘅嘢得啖笑
之前仲話bb同柳演錫、孫錫久交往中
一時又話同大金同居,on99
智媛BB個鼻最靚,高得嚟鼻頭有肉,又唔會太大,旺夫益子鼻嚟
B站係咪多數有中字?
我睇youtube好多都無,又cut到一段段
BB個粉紅色環保袋聽講淘寶已經有得賣其實係韓國美容院的袋嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞