[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
threads都好多
台灣大細金粉正常好多
睇佢哋d page 都好歡樂
有互相支持
我唯一諗到嘅就係班粉係咪太細個先唔接受同咁衝動
當佢idol咁追
我估姐
係,好和諧
都未必 陸飯係由大至細都係咁激
佢地追星真係好多時要追到粒星成為自己另一半
同埋佢地愛恨好極端 今日會為左佢地洗大錢 聽日講錯一句說話就變黑子
好啦
不過都唔使嘥時間理解佢地
無錯 重點係幾時有 真。秀彬 出場
已經就黎睇完第五次淚之女王 真係中毒好深
五次

第五次係剩睇雙金條線 下次應該會剩睇細佬條線
想睇下自己會唔會又睇到個唔同嘅感覺/有咩啟發

另外我仲係有見到水泥佬就飛嘅病 所以睇腎仔救返見完爺爺嘅海仁 一齊返屋企食飯個場睇得好辛苦 飛完睇幾分鐘又要飛
係threads睇台灣啲cp粉都睇到好開心
佢地重要日日都更新,又慢動作睇啲片
其實全球既fans都應該幾支持佢地一齊
唯獨係微博啲唯粉真係好煩
啲大陸人真係on9, 比我有機會買到嘅話,直接掃晒咁多款
岩啊 同台灣秀彬們一齊FF 成班痴線佬咁幾開心
睇到第五次 我搵到教堂接食野個場嘅真相啦
真係醫院檢查到朝早 去教堂搵海仁 之後返酒店食早餐 所以先著同一套衫
個key係腎仔手上隻Mido 係教堂搵到海仁嘅時間係朝早7點
唔知點解我唔係好想再重睇返....
雖然每個人對套劇見解都唔同 由其係海仁入手術室之後賢佑喊個下
唔多唔少對我有少少影響
見到果幕佢喊我都一齊喊
你嘅睇法其實我都好share 不過自己性格係睇到欣賞嘅野會想更加仔細咁睇埋D細節 所以其實真係好似腎仔對住2.0咁 係痛住睇
同埋呢套劇之後好想成日見到細金 佢之前D作品我就唔小心係等更新個時一野睇曬

我自己最赤嘅位都仲係教堂個場喊戲 撕心裂肺
本身唔算眼淺
我反而係前幾集喊得多啲 lol
曾經好愛但而家唔再愛果種淡淡嘅心酸係最touch到我
反而感情太豐富嘅場面會覺得心痛但未必喊
重睇我淨係睇返頭十三集
之後實在太沉重
呢家係靠重睇返發布會同花絮度日
發布會同花絮甜好多
我覺得第5集講小產之後分房訓係最sad
海仁自己跪喺地下同賢𧙗喺床喊嗰度真係好慘
原來轉左台,唔怪得搵唔到個post
李好似恭喜金結婚咁
小產呢個位都係
好記得第一次睇個時會諗 點解海仁會咁恨心
後來到佢話自己無資格喊 再睇埋後面 知道個角色性格之後 就開始知道 佢都係係度逞強

另外之前有師兄話腎仔係監獄寫個封信無左影
後尾睇返其實佢係用amazing grace 幫腎仔送德國簿比海仁個度交代左
因為水泥佬落左命令 所有比海仁嘅信件都要比佢睇過先 所以封信已經唔存在鳥
你好
見Netflix 推薦左三流就睇哂
點解好似套嘢仲好睇過淚女

呢套愛情小品又睇得輕鬆又唔拖
講下窮出身幾慘追夢
細金好似做呢大癲大傻角色仲啱佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞