[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
同我一模一樣
從不睇韓劇嘅人因為大細金中哂毒
我呢半個月去旅行期間仲不斷追
係咁睇片同相
俾朋友問我係咁睇微博睇咩
對上一pair追玄孫都冇咁癲
我都係咁 想出坑但出唔到

睇完呢套之後再睇過幾套甜劇,先發現雖然多kiss scenes,但係都唔夠呢套啲甜位甜。

雖然少甜位,但係啲甜位令人印象好深刻,個編劇好識利用物件或者事件去描寫啲甜位,原諒我之前睇到尾段果陣話呢套係zero 系甜劇,睇14-16集睇到個人short short 地
主要係因為成日一啖砂糖十啖屎所以令人好快遺忘啲甜位

呢幾日我淨係睇頭幾集嘅白洪scene,其實有好多都好甜 好多細節位真係寫得好正

趁海仁喺車訓著,幫佢畫到條生命線長一長呢個真係
有好多場睇到海仁就算幾嬲或幾攰都一定會等賢祐番黎,但係賢祐完全唔知之餘 仲要話冇諗過海仁會等佢因為佢從來都唔係咁嘅人 呢啲位又係搞到之後每次睇番海仁喺度等佢都覺得好慘,明明佢真係一直都咁鍾意佢

仲有如果就咁講海仁追巴士跟住佢其實唔係特別甜,但係當你加埋火車站嗰場一齊睇,海仁講佢初戀busman嗰個甜樣,再去到後記先連番成件事一齊真係好sweet
其實搵到對夾嘅CP 唔使kiss同床戲都可以好有feel
佢哋兩個唔使好多鏡頭都可以feel 到甜甜哋

所以我嚴重懷疑啲kiss戲係純粹編劇自己想睇
唔用套戲都好成功 用咗仲得了
上面係 眼淚的特價
hastag順序係
比多一份/個你
唔好覺得有壓力

for大家info homeplus係一間韓國超市黎
細金隻機都落左成個鐘 咁耐都未出會唔會已經行左vip走
悶悶地貼下相

出黎啦
出來了
我都等緊有保安ready緊應該未出黎?
保安仲少過出發果日嘅
好癲仲逼過出發個日
最尾個security差d仆街
細金依家真係紅到爆
接機嘅瘋狂程度可媲美當紅idol
智媛bb係俾人推住行
接機仲癲過出境果日
我諗佢上左車又碌大對眼襟住心口問發生咩事
以為出境個日已經夠癲
今日仲癲
心疼智媛bb
細金就快被夾扁

最主要真係少左保安
好似得兩個定三個 連經理人都要做埋保安個份
D站個記者今日叫得叫勁過去程個日
岩岩聽到D站記者話 今日無幾多個記者有去
迫埋去個D全部都係飯黎 咁唔怪得知今次災難咁多啦
記者會留位比人行之餘 大部分都會照顧埋行家等佢地都有功課交
飯需要嘅係自己交到功課
見到都覺得辛苦
i人真係驚死 佢全程俾人夾住 迫到
臨尾個樣想喊咁
有冇人可以翻譯下佢講咗咩
佢沿路一直都有好驚嚇咁講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞