[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
都真係好瘋狂
講緊係保安+經理人圍兩層都係勉強隔得開D人
記者又一二十個 飯又一二十個
講緊成五六十人痴埋一齊行
又推又撞
中間有人拎個紙袋係咁放去細金眼前想佢接都幾危險
一個唔覺意整到細金隻眼就大鑊
上面肥嘟嘟好可愛
我B站睇花絮見有人講
之前有睇過佢用Kakao talk個條片
細金私底下打字超快完全估佢唔到
I人 淨係網上對話
愛屋及烏都幾好呀 唔洗限死人地點解先支持既 自由社會
易相處嘅人唔click一樣會相處唔嚟
拍劇嗰陣可能覺得對方好charm對自己好好,但跳出工作環境要一齊生活又未必係嗰回事

睇完張度練個節目覺得雙金要磨合真係long way to go
蠟筆小新

希望兩位真係對的時間遇上對的人,祝福🙏
認同, 佢地而家適婚年齡
如果大家都抱住結婚心態嘅話, 慢慢相處同了解得好, 希望佢地可以白頭偕老
我有另一個睇法 有時磨合好講互相影響
最大路係大金係小金隔離會收斂 溫柔咁問佢
張度練個節目好多clips都淨係cap「小金見到大金類似唱blackpink嘅情景個陣會覺得攰」
但係接住之後再大金同小金嘅對話好正
大金即刻話「即使係咁小金轉頭搭lift個陣就會跟住哼
小金和應「係呀你會變到行翻屋企都會」

有時未必磨合係講緊要變成另一個自己
咁樣互相影響都好正
同埋個訪問係3月 分析話4月先轉變得大
lets see
佢地互相影響真係好正 細金學埋大金啲語氣笑死我
點解係4月
大陸有d分析片講過
我印象中其中一樣係話大金ig post同story嘅action

Keep住睇當係精神食糧
呢幕花絮幾sweet
智媛等埋賢哥先一齊行
其實花絮睇到好多雙金係互相影響左好多語氣 動作
由其係細金呢啲咁內向既人 賢哥乜鬼爛gag佢都會接
我覺得啲相同story真係唔使過份解讀
個人唔信佢post一張相出黎之前會諗咁多野

但啲片入面嘅互動就呃唔到人嘅
係 我都係INTP 如果遇到冇好感嘅人係唔會接爛gag 最多都係hea笑下 但係細金真係會接
好似花絮拎個漏斗比細金爛杯用都可以即場用哂兩面咁扮飲 連導演都睇唔過眼叫佢唔好接呢d gag

仲未有今日活動相?
會唔會係夜晚先開始?
頂唔順 呢幾日完全走甜
今早9:30
我都覺ig post 同story 好似過分解讀咗,反而想知孫藝珍果時係咁po 玄彬,點解大家好似對佢地冇乜野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞