[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
癲到屋都拆埋 真係估唔到
但睇雙宋都唔係易相處既人
agree
講真撞車中槍真係有d老土
但呢兩個位都無拖昏迷又快醒
我覺得還好
應該同導演傾過拍得都唔錯

最緊要都係洪同白既性格設定得好立體 經歷/相愛過程都好足
我會話個編劇好擅長人物塑造
放大左雙金個魅力
最好笑係話唔係真心祝福彼此笑死我
對比之下白呢個角色寫得好啲
洪其實唔係寫得好立體
演員演繹係加左好多分
咁當然佢都應該係同編劇同導演傾完先會咁演嘅
無可否認編劇人物塑造、寫愛情線啲對白同細節位係幾叻(呢個都唔懷疑,唔係唔會咁多套爆劇)
但成套戲黎睇個劇本真係唔可以叫好
好癲自己係自己傷口灑鹽
真 個劇本差dd
btw我覺得去德國取境都mama地 d境唔太靚
solomon 行山鞋真係實用向,我自己都有對同智媛bb 同型號嘅,實物個款其實唔差
要潮嘅應該買hoka 果啲,不過我就唔識欣賞了
間屋未住已經拆咗
女宋我覺得有點高傲
男宋我覺得有點自負
但係呢個都好似有另一個講法
好似嗰陣時啱啱開bubble無耐
叫啲fans唔知做啲咩 然後佢話會有獎勵
然後就send幾張相出嚟
宋仲基好似係d名門之後 咩咩宋氏
只知佢係華僑
不過佢自負唔出奇
名牌大學bba畢業
讀書時又校草
由細到大受身邊人擁戴
其實女宋應該都一樣
同埋果張相係send俾所有人
平時share劇照/ 生活照咁
完全認同

係唔妥樓豬話金智媛爆紅係金秀賢啲fans愛屋及烏,乜嘢金秀賢帶起咗金智媛呢啲戇鳩嘢啫

套戲已經係大部分圍繞住男主,金智媛都憑自己角色嘅魅力同埋戲內戲外嘅反差吸到咁多新fans,俾樓豬講到佢係靠人哋先咁紅

我諗如果係愛屋及烏唔係金智媛真fan嘅話都唔會特登去機場接機囉
細金又靚又好人又好演技,未拍淚之女王之前都已經有唔少fans啦,我係女都好鍾意睇佢
淚之女王後就令到更多人認識佢,更多人鍾意佢囉
https://www.instagram.com/reel/C6yfpy0Ssj7/
將crush個隻ost改左中文詞
想聽阿jer唱
我覺得隻歌會啱佢唱
智媛BB今早在新加坡的活動係非公開活動,等官方相片
原來個group dead左唔係因為全部i人 係因為reset左群主部機

https://www.threads.net/@qhqodns/post/C65ICenSBMW
https://www.instagram.com/reel/C62xMlhJJMw/
咁樣睇完個對比 又真係大左D
今次去機場比較濃妝,加上年紀又大咗,個樣成熟咗唔出奇
外貌多多少少都會因為時間而轉變嘅
我指嘅係去嘅記者同fans數量
今次真係偶像級
好似話D社個女記者採訪完攰到坐在機場地下休息
睇live都喘哂氣 係咁話攰
迫到行唔到,人推人,其實好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞