[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
你的衣裳今天我在穿
大金真係被人爬到底褲都無剩
但係咪話大金每人送兩件
係咪每款一件
賢佑阿哥話全組每人送一件長羽絨,得大金自己係著長和短羽絨,然後再被韓國網民查到件短版只有男裝,但有日出現在細金身上
之後唔知邊度睇到話佢每人送兩件
不過source可能唔啱
有糖食左先算
幾舊嘅糖都可以再變新糖
好吃
羽絨講咗咁耐都有新糖食
salon drip 又有新糖

賢哥唔會係成個毒撚咁做兵掛
癲 salon drip我都睇左好多次
有冇呢個link 想知邊段
想聽翻
唔會掛 大金咁嘅package都要做兵嘅話
咁邊個先做到細金嘅Mr. Right
同貧窮限制想像一樣

佢地個社交世界,幽默靚仔有錢身材好應該係日日見到
i人邊有咁多社交
好搞笑
大金平日打golf飲紅酒,有錢佬生活,邊肯做毒撚
換個角度 就係因為成長環境中大把呢d level嘅人
理應細金對呢d應該冇乜太大感覺
但細金明顯對大金有feel呢下就證明佢覺得大金同其他人唔同
呢排跳多左Way Home嘅AI細金合唱版出黎 聽過一兩條都係之前twitter個條和音版好聽
但岩岩竟然跳左個細金獨唱版出黎 share比大家欣賞下
https://www.youtube.com/watch?v=ebxyoH-MCaY&ab_channel=%EA%B1%B0%ED%92%88
https://www.threads.net/@dorthydaily___/post/C6_n_noJnVI/?xmt=AQGz5cA_YQuPgfaCW8VinY2vbrO_-aFlxpBr0Lf5Z7yBOQ
第一次睇salon drip都以為佢地唔熟
但原來只係大細金兩個太熟了
越睇越多破綻啦,大金不如自爆啦
見到微博有個留言話大細金而家應該最後悔之前發佈會同訪問扮唔熟,笑了
愈扮就愈似
應驗哂大金N年前講過個句:「如果你見到同女演員唔自然咁相處,先至最危險」
淚之女王砌圖
一巴巴車埋自己個嘴
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞