[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
姐係要係好熟先可以咁講野?
同事之間唔可以咁講的?
幫緊你幫緊你

手機版黎嘅 首先禁左入個網 最頂右上角有個目錄制(三畫) 禁開左之後碌到最底 見到圈住呢個制就禁落去(login)
之後你可以揀用下面個幾個平台嘅帳戶login
常見嘅應該係google 我自己就用kaokao
咁都係同意下佢D條款 登入左之後佢可能會跳左你去另一個頁面 總之見到唔係黑色底呢個頁面 就可以自己禁返轉頭

之後再禁返目錄制

第二大格就係演藝者部門
連鼠個格係男
連兔個格係女

禁左入去之後碌低少少之會見到雙金

未投票嘅睇個粒投票制好似係黑色嘅 我投左所以紅色
你禁落去有機會會跳廣告 禁走左個廣告佢會跳個通知出黎話你已經成功投票 60秒後票數就會更新 之後佢會有個日期時間寫埋出黎 個一個就係下一次你可以投票嘅時間 其實即係4個鐘後

唔明再問 或者自己開translate 個頁面都得
佢地係個好講輩份嘅社會
一般前後輩/年上對年下 都會係大嘅講平語 細嘅講敬語
除非大家關係好好 或者係情侶 有共識之下先可以用平語溝通
而同齡(泛指N年3月1日至N+1年2月最尾個日出世嘅人)就會default 可以講平語 因為係同輩
我都睇咗兩次
第二次睇感覺真係唔同
笑死 係咪果日朴成勛話kakao group死左 即刻變番生
淨係大金首way home唔敢聽 其他就成日loop
就咁聽歌ok
唔可以加埋片睇
不過crush 個首loop得最多
Dispatch有直播 岩岩見到9千幾人睇緊
https://www.youtube.com/live/CKX5cfEQOj8?si=VdmIg4_6WLfFs9r7
細金出現
睇完送機,女明星來講多人到誇張,不過細金件孖C衫我唔識欣賞(雖然BB身材好)
去Bvlgari活動
但衫同袋都係Celine
大金個首剩聽歌ok
但睇埋MV就搞唔掂
同意,crush個首最好聽
Busman個首都好好聽
成日loop
証明成班明星係屋企無嘢做都係睇電視
對不起,我恨你,我愛你
超級好聽
真係行快步都難,無想像中咁多fans
反而好似media仲多
欣賞D飯送手寫信,仲有D送糖比佢食
細金沿路都叫D記者睇住後面 小心D行

臨行入VIP通道真係好災難 見有個保鑣都好似整到手臂

Bvlgari可能唔識do 無提早比定sponsor佢
咁佢唯有自由發揮
Bvlgari係首飾姐
可能戴左條片睇唔到
不過兩個celine logo顯眼到以為佢係代言人
真係幻想太多,明顯係品牌贊助飾物
我都發現
覺得自己ff太多 但同作為infx人係會好在意依啲細節野儀式感野
明明可以戴右手點解要戴左手?

我都諗過係咪真係戴慣左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞