[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (1)

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
佢地套電影唔係賣cp,啲fans唔會向哩個方向聯想
但真係好犀利,公開放閃都冇人知
然後雙金是但po 啲野或者不經以咁做左啲小動作,全世界都覺得佢地有野
雖然我真係好想佢地一齊,但佢地一日唔官宣,我都只係活係幻想世界
啱先係fb見到操場跑呢幕 大金笑得好開心懷疑係出自真心咁笑出嚟
冇計應該之後一大段時間都要靠舊片FF
兩個都係神隱type
即使一齊左都好難短期內官宣
大金又有下部劇要開
好想醒 但醒唔到
佢根本當左賢佑就係自己
個特輯已經係咁 問賢佑角色野佢就答自己野
普羅大眾都會覺得好似孫仙咁大粒星都會秘密戀愛,點估到佢咁明目張膽咁post

孫仙之後就要留意下,ig平時唔post但突然post好多同一個異性嘅合照嘅話應該有啲嘢
非公開活動,應該要等Bulgari自己post或者要等佢哋approve新聞稿
我都係果句
就算一齊都係低調啲好
結婚先好公開
新劇好似唔係愛情片

雖然劇完左真係小左好多野睇
但韓國都好多post重討論緊大細金
其中一張圖係一位男粉既分析,好正
https://weibo.com/6324762682/5033570743618262
咁又係始終真人點都無劇入面咁完美
雙宋都係適婚年齡wo
其實我想問好耐
點解咁多人覺得雙宋婚姻失敗
其他同姓情侶或夫婦都會一樣分手或離婚收場?

每對情況都唔會一樣囉!
每次見到賢哥呷醋個衰樣就想笑條友真係收唔埋
所以大家都係比啲空間佢地過自己嘅生活
真係夾得嚟嘅話自然會一齊
唔知現實中嘅大金有幾聰明啦

不過佢真人又靚仔、善良、謙虛,唔知煮嘢食叻唔叻呢

睇落都係個好男人
https://www.instagram.com/reel/C63NC0cuOu4/
呢排IG好多細金舊clip睇
呢條應該係high kick扮秀晶拜年
同埋其實可以等人結左婚先擔心會唔會離婚
佢salon drip係咁擰頭果啲片好好笑
賢佑用手打爛玻璃窗果幕1.0傷心過大金中槍
個人覺得呢個結局(唔會有100% 1.0記憶)佢兩個一早預左
所以1.0先話寧願死都唔做手術,大家都應該明佢糾結個位喺邊度
但賢佑都話就算佢唔記得佢都會接受

我唔理佢中間果50年/10年有冇記得返晒1.0同賢佑既記憶
最緊要賢佑死果陣,係1.0變成天使帶佢走
睇微博話BB 15號先返韓國,去新加坡咁多日嘅?
南韓醋王
假設佢地真係拍緊拖,應該真係好鐘意智媛bb 先會咁易呷醋
同埋智媛bb 個package 太好,好得人鍾意
站係腎哥立場,佢應該都好大壓力下
其實都係9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞