閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
閔老母玩咁大仲話唔想離婚
癲女人
Aespa fanbase分裂到咁
公司又on9
好懷疑佢哋會內戰到俾黑馬搶到條水
例:就完約嘅Gidle 同希望JYP終於識諗嘅nimxx
韓網而家咩反應
係逼害你有冇咁多資源用呀
咁霸道都得?
個記者會開左咁多個鐘, 我有冇眼花啊?
其實有個爸打講得好啱 ...呢d 情況就好似一個家庭咁 ,老豆出去搵錢養家,老母係屋企照顧小朋友 ...正常媽咪對小朋友時間多,梗係會老豆親密好多 ...當兩公婆關係有問題時,老母不停同d 仔女洗腦,話9個老豆衰 ...第時搞離婚個小朋友可以跟自己 ...
商業上係喎
呢班idol係商品
上市公司唔洗睇盤數
其實會唔會最後個結局係kakao出面比違約金買走nj啲成員
然後閔去kakao
其實諗吓諗吓唔出奇
當初佢係因為同李秀滿唔夾先離開
而家李秀滿自己都離開咗sm
其實佢係可以返去
160億加4個養好嘅練習生
加未出道一堆"唔知邊度嚟嘅名牌代言"(閔表示)
hype對閔老母同NJ真係好差
陰啲陰啲玩嘢安排埋美國行程差到
nj紅過le sex係咪正常多啲資源先?
定nj搞到le sex無資源?
我點解要賣比你
JYP算把啦
NJ出道嗰種奢華
同佢哋個師兄比
大媽講得出口都係好野
依加問你逼害你既話仲有冇咁多資源
關紅唔紅咩事
洗撚反駁人地直接報警
支持你代表個女人同個官講
其實局外人睇,佢雙線發展完全無影響另一團,只係Hybe 市佔更大 ...更有本錢去幫旗下爭取更多
灌撚到其他fans夾份投佢對家
電視台睇唔過眼修改規則
照我睇唔該兩邊一齊收皮 HYBE真係好黑人憎
台灣地震都聽uuu聽到破記錄就知illit幾得海外觀眾嘅心
出隊illit撞style狗咬狗係咪事實先?
讓比le sex出道先加唔比宣傳nj係咪事實先?
以前做嘢跟過個韓國女上司
佢係藝術家性格,真係返得好上心,好似公司佢有份咁樣,最後仲要同佢上司嘈一啲規矩上嘅問題
呢件事係咁令我諗起嗰陣時嗰個韓國上司

利申:喺外國,唔喺香港嗰啲戇鳩職場
算啦
條友奶開閔女人
講得出跟閔走,NJ會過得好啲就知條友冇腦
kpop女團頭幾位都就快俾hybe嘅人稱霸哂
真係迫害少咁團就好啦
所以局外人睇得清楚過行內人?
Hype暴發戶
依家玩咁大
梗係雪到約滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞