閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
班友以為奪權一定要由嗰80%入手
但其實真正要對付係hybe唔喺肥佬手上嗰70%佢地以為ador 80% = hybe = 肥佬
咁公司當初話 比你出第一團女團
而家又同事實不符 算唔算hybe反口
咁都唔係撚?
其實baddie 聽多左又冇乜野
不過OTR 同either way係正
一開始的話定位唔同
NJ最一開始都係賣孌童

所以話ILLIT抄NJ真係好公道
詳情睇返5050

藝人接受最多一定係經理人
生娘養娘既道理
好似除咗Minji之外,其餘四個都係閔熙珍入咗source之後揀嫁喎
一定好過另外嗰三個
Ditto唔係啱啱出道啦
聽佢今日講 所有心結由準備debut個操作開始
所以再講點解請佢都無關係
因為akb本身就係要內部競爭
佢係sm帶走啲練習生個時閔係做經理人咩?
咁唔滿意做唔到第一隊咁咪辭職囉
講到自己大把門路, 做乜要帶走晒人地d練習生, 又拎晒人d錢同員工去開新公司?
照佢咁講應該係有lock down period
或者其他特定條款先至可以賣
肥佬無可能想nj死
佢最多係唔想nj(ador)咁紅
同埋想les同illit一齊霸晒頭版

反而依家係閔想拉埋nj同歸於盡
怪怪的...這樣說不就是說要奪權嗎

閔熙珍一手打造NewJeans,她透露當初SOURCE MUSIC強制先推出LE SSERAFIM,
甚至威脅她不准宣傳NewJeans出道情報,要讓大眾混淆LE SSERAFIM才是她打造的,
她在記者會上說著「我沒有背叛HYBE,是HYBE背叛了我,他們把我利用乾淨就丟了。」
為了保護NewJeans,閔熙珍才想讓ADOR獨立,並非是爭奪經營權
坦言NewJeans成員的父母都同意她的想法,這兩天宛如活在地獄中,
輿論對她不利,成員都很擔心她的狀況,「NewJeans成員哭著打給我,哭了20分鐘,說『
代表很可憐』。」
但呢樣真係咁重要咩 當然前提比嘅資源無少到
點解唔見細公司既團有咁既機會?
佢真係催眠自己到以為new jeans係bts
有機會係真係因為人地賞識new jeans
明明係食住師妹紅利先有位上炸
做老細可以應承人嘢 之後唔做就OK?
咁快出道又叫撚?
俾著第2間公司道都出唔到
一體兩面
應該問下全部人都肯跟佢走
原公司係咪真係有啲問題呢
閔熙珍解釋巫術

閔熙珍:「我要是能用巫師算命決定別人去不去軍隊的話,那整個大韓民國都去算算都可以不去了。這個我必告。」

:是因為hybe對她實在太差勁,她不確定在ACE王牌(即防彈)不在的情況下,她對njs的活動、宣傳是否能到位表示疑慮,所以去問的。
好人大戰

Nj班妹妹仲要上節目既話都唔知點頂
真心癲
難怪hybe staff嚮blind屌9 閔
乜都幫佢做晒 但credit就搶晒
而家咪就係講緊你班人解釋好垃圾囉
明明accuse緊佢奪權ador
而家解唔通就話搶nj
NJ會慢慢被illit取代 然後就棄 唔係親生女
啲人係唔聽就唔聽
盲粉好難搞

唔搶nj又點搶ador
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞