閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
其實hype第一女團是Glam
佢忽然又返返去呢條message(本身睇緊21年message)
「呢單嘢唔關我事我唔打算打低aespa
方時赫還給閔熙珍發消息說

「我們能把aespa踩在腳下吧?」
MY要出征了
佢忽然又返返去呢條message(本身睇緊其他message)
「呢單嘢唔關我事我唔打算打低aespa
Oh my oh my God
想睇下minji現場反應
NJ今次玩完
咁都爆埋出黎
李知恩 辛苦晒你轉貼
得罪哂BUDDY同MY, 好正, 好大粒花生
EDAM NewJeans
想焫㷫班ARMY
只要話NJ HYBE唔駛靠BTS佢地即著
係咁拖NJ落水做擋箭牌
RIP NJ
NJ老豆老母唔出黎澄清嘅話就GG了

華盛頓巫師 靑瓦台巫師

閔熙珍係咪high撚大左
知自己死路一條就攬炒
閔熙珍和方時赫鬧掰的契機

1.一開始把她挖過來 各種給她畫大餅
2. 本來沒想成立ADOR 公司用閔熙珍女團的名義把nj招進來Source Music 中途卻突然把小櫻花和金採源加進來 nj的父母很不滿
3. 閔熙珍把nj帶到ADOR 本來說要以hybe第一個女團出道 結果lesex先出道了 lesex出道之前 方時赫一直不讓她宣傳nj 讓人以為lesex是閔熙珍做的組合
4. 因為nj太成功方時赫很不滿
5. 兩個人鬧掰了
閔熙珍:New Jeans現在的立場也是一樣的。 哭著問我代表怎麼辦?

今日係 Bunnies 最黑暗嘅一日
「因為nj太成功方時赫很不滿」

黐撚線講到間公司唔係佢咁
股價升房PD會受害咁
閔熙珍代表原計劃讓NEWJEANS成員們以「HYBE第一個女團」的頭銜出道,在選人的時候就構思了這個,但HYBE突然推出了LESSERAFIM。同時,閔熙珍還說:「所以我們有很多怨恨,然後更讓人氣憤的是HYBE拜託我說‘在LESSERAFIM出道之前,不許宣傳NEWJEANS。我說‘為什麼不能宣傳’,被回答說是要讓人誤以為LESSERAFIM是閔熙珍做的組合’。我說‘這像話嗎?’,所以最後NEWJEANS的宣傳我都沒能做。」。
NewJeans成員和閔熙珍打電話說「我們代表委屈死了」
成員父母發短信支持閔熙珍
PPT短信截圖
其實就咁睇佢係有啲料到嘅…
但有必要鬧翻咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞