閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
,我喺其他地方nice,一落機入香港個人就開始燥
大媽咁快人情牌
遲下一到訴訟應該收哂皮
咁閔出名d定房出名d
有好多玩法既,但都基本上好難
一係直接搞HYBE 聯合肥佬外既投資者+散戶,踢肥佬出董事會
咁佢就變無實權既股東
基本上超難

一係就只係睇ADOR,搵人買夠30%以上
一係就係ADOR入面玩野,只要將NEWJEANS個BAND 同人賣到出去 就可以了
有時候 對呢d權力者 可能錢真係唔係最緊要
Face成功感可能重要好多
我知少時係佢打造, 不過你全韓國邊度有製作人可以同肥佬比要痴都係痴肥佬名啦
真金白銀俾資源仲唔夠?
前期咁多委屈,應該前期一早走人
唔係等到食晒HYBE資源爆紅先走
已經唔重要, 搞到咁大佢都無得唔走
係睇NJ之後仲有無運行
Up乜嘢呀
即係要寫「我要背叛hybe, 聯同外部投資者,解除nj合約」?
你係咪咁單純
好難明?

Ador資源=nj
咁你都識講ador閔得20%點搶?

依家解釋俾你聽
閔首先搵證據hybe違約令nj得唔到應有既利益 引nj同公司解約
咁ador咪=0囉
到時閔簽返nj ador搶唔搶都一樣

搶ador只係總結
Ador搶到就搶 只係方便所有soft hardware 一次過拎哂

最大value只係nj
Ador要唔要都一樣
屌撚到連登仔鬆化我先放鬆到
男團同女團唔同界別
首先ADOR係private company
你要買30%都要hybe肯賣
而hybe作為上市公司
佢盤數會包埋ador
new jeans咁紅
會唔會賣?
其次係hybe踢房出董事會唔係唔得
但無誘因
5050都係咁洗到上billboard
可能同公司搞隊照抄既野,佢先爆發姐
係啦,nj紅過佢自己搞啲女團
閔媽媽功高蓋主
所以佢哋會話老豆老母正仆街
佢聲稱係hybe賣甩佢先
因為hybe同壽司 搶先出咗le
2002년 입사 초기에는 20대 중반의 평범한 회사원이었다. 하지만 그녀가 아티스트 콘셉트에 손을 대기 시작한 2009년부터 조금씩 이름이 오르더니 SHINee와 f(x)가 본격 궤도에 오르고 2013년, f(x)의 정규 2집 앨범 Pink Tape 아트필름을 제작하며 SM 팬덤 외부에도 이름을 알렸다.

2013年搞f(x) Pink Tape嗰陣已經紅咗岀去啦
係人都知肥佬搞女團唔掂
意思係HYBE 想le sex, NJ, Illit 可以share market 而唔係NJ一隊跑到車尾燈都見唔到,所以HYBE 唔比NJ 發展得太快?
明明係打工人 紅左當自己係老闆
正常人番工都唔會因為做得好就想攬埋間公司走啦
明明前期係咁比名牌資源new jeans 人手一個名牌仲要扮到唔關公司事咁
Hanni 個種樣係細公司出道鬼會有Armani代言咩
咁你都知佢喺依家hybe幾隊之前搞過邊隊女團衰咗?
應該係ADOR 股東大會阿麻? 大股東決議解散董事會,然後就完了
佢對hybe原本就輸90%
佢應該係人迫到無路行先同歸於盡

所以佢咁出嚟個後果一定對nj係負面
仲話媽媽
自私精嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞