閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
其實呢個記者會,MHJ都話唔確知點解5個女仔都係各大品牌全球大使
如果你話係因為母公司的關係,咁係咪其他女團都有?
但係NJ出道係有好多方面的宣傳手法,係好得意嘅。
Hanni 唱歌彈吉他係有料
其實可以反思下 韓狗果d文化制度應該好有問題 應該係上面欺壓下面太嚴重 嚴重到個地步係 一有人想成功都想甩出黎自己做
除非之後啲歌好撚爆 爆過ditto
唔係好難行得遠
跟閔老母輸形象輸資源
返hype有機會俾人雪cut資源
跟本hype自己on9 急出隊le sex
閔覺得比人蝦先咁嬲
點解唔可以佢心雄想自己單飛
呢D CASE全世界都有
內鬼
其實方時赫係典型香港老細,唔會俾自己啲細嘅超越自己
其實當佢係一個暴發戶版嘅花姐就得
唔計bts嘅話而家Hybe基本上就係韓國viutv
操控輿論,水軍,多盲粉
係bts嘅成功先俾咗資本佢哋做咗一間暴發戶版viutv
仲要bts嘅成功好大程度係因為啲成員自己本身叻

同埋閔作為一個係kpop,仲要係以前龍頭大佬sm打滾左咁多年嘅製作人
佢唔似會咁戇鳩做啲損人不利己嘅嘢
講真佢咁戇鳩嘅話佢都唔會喺呢個咁殘酷嘅industry 入面爬到咁高
佢咁樣做嘅話應該真係積怨好耐,同埋佢應該係有啲揸拿
仲有Hybe 注水買榜呢啲嘢,再加lesserafim coachella件事都知道呢間公司已經變咗土豪流氓

同埋如果真係有nj父母出聲嘅話我估hybe應該真係好離譜好閪吱所以先會發生
nj hanni minji 鬼妹呢啲睇個樣都知屋企本身有錢有學識
你要三對有錢有學識嘅父母集體做啲咁risky 嘅嘢其實係好難得
5050就話屋企本身冇乜錢,啲父母可能好似梅媽咁樣貪錢都唔出奇
但係nj班女嘅父母應該唔係好使靠個女都可以過得好好
所以應該係hybe做咗啲太仆街嘅嘢,啲父母忍唔住要幫個女出頭

不過最後贏家隨時真係aespa
乜都冇做,無端端俾人擺上台話要搞鳩佢
咁樣搞一搞應該多咗好人想支持下佢哋
跟閔走 即完 5050 2.0
跟房走 應該仲有多幾年玩 但資原優先俾Lillit
天真
紅唔紅都唔係靠死忠
如果剩係放棄出先而換黎之後嘅資源 我覺得抵到爛
但可能閔咁自負會覺得唔夠
可能想同teddy一樣the black label由YG子公司變相關公司 但人哋都花咗唔少時間先分離到
伏線 而家出隊咁似既i團引爆
但閔大人咁樣搞獨立就肉酸咗
淨係睇佢叫閔大人都知取向
Le se冇得唔急住出 櫻同采年紀唔細
要食得齊izone淨落嘅fans係分秒必爭
有啲好奇點解唔係做SM廠牌
話晒都做左咁多年 又講到老豆咁
但依家閔係收硬皮
新牛係聽天由命

睇下吸引力夠唔夠令到hybe繼續用佢
咁唔可以咁唔飲水思源喎

你睇BP都捱到尾先唔續約 幫YG巡演賺盡哂先自己單飛
睇咩角道啦
Hype就應該見ive出 就趕出lsf搶izone 個fans base
商業角度就無話錯
聽記者會佢自己話同李秀滿理念唔同 呢個明嘅 有邊個想跟個種樹嘅
佢本身就已經品牌獨立咗
但仲公主咁好多嘢都係叫hybe做
班女音樂節美國行程etc

佢真正想做嘅係掏空人哋嘅資產
如果閔搞獨立之後唔洗比hype出術搞
對班nj妹豬真係好啲
唔係獨立咗先會更加俾hybe出術搞咩
講緊脫粉問題,關紅唔紅咩事, 因為轉個名,無咁多show,小好多曝光就唔追都唔係咩fans啦本身
上面講咗兩次佢做得肉酸啦
京王線大人
淨係睇5050都知未必關人哋對佢唔好事啦
好多陰濕人架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞