閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
可能諗住nj名氣夠大,重組新團都可以繼續紅掛
好似beast咁做咗highlight都唔差,仲刷埋個新人獎
睇款閔都覺得打官私會輸 所以開記招情緒勒索打慘情牌 加爆大鑊
封殺你就唔係咁講啦
你睇姜丹
全部都係英雄論嚟
係nj爆紅先有人講閔上神枱姐
死都要拉埋新牛班妹豬落水
Wonhee唐得黎幾qq
依原本個plan咪就係唱衰hybe
拎左道德高地 之後搶完nj
全世界就會可憐nj同閔
Hybe咪封唔到
都有個可能性係
原本肥佬閔媽傾好喺source出第一隊女團
肥佬又睇中izone兩個簽咗返嚟
之後閔媽唔鍾意佢兩個(記者會講) ->同肥佬有分歧
所以先俾閔媽再開間分公司ador 自己揀人出女團
再之後先有邊隊出先/宣傳嘅爭執

咁時間上由閔媽開ador嗰一刻開始已經脫離當初計劃

太早俾人知

5050都係好彩有人講俾老闆知同好彩有錄音
佢得一條路就係迫nj同佢成為命運共同體
要唯一既救命草就係nj同bunnies

因為得bunnies會幫佢
正常人都知佢無道理
公司高層權鬥
佢手上唯一同最大既武器黎
illit 只係房出黎為面子既一隊
證明比人/閔知, 無閔一樣掂

屌, 溝埋做瀨尿牛丸算啦, illlit同Nj
Nj老竇老母唔出嚟澄清就真係攬炒
aespa =>房肥發話將aespa踩在腳下
SOURCE MUSIC (GFRIEND) =>女團不火, 吸引不到很多練習生
LE SEX =>HYBE搶先出團, 唔守承諾
SAKURA =>先出了sakura的專輯 (取代出道專名稱FEARLESS)
ILLIT =>風格太似
IVE =>LE SEX出道為左打IVE
Newjeans:
Hyein: 在sourice就不出道了, 電話裡哭了20分鐘
Hanni: 想來找她
Haerin: 半夜視訊通話為了聽聲音
搞鳩我班妹豬日日係佢屋企門口放廣告車
防彈
無得鬥啦 一陣惹嬲埋全球army真係玩完
搶人改名叫Neo Jeans
明明準備緊CB加巨蛋con
年尾應該有大獎拎

一野變到除左債務+花生乜都冇
我怕班小妹妹有事多過大媽有事
得woohee紅
但都證明唔到
依家最好就係唔出聲
佢哋肯跟hybe既話 hybe係贏硬
走到都好多人會脫飯啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞