閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike

佢地先外國風
唔明點樣逼hybe賣ador
閔就算點玩爛ador
hybe都係大股東
就咁摺埋就得 有咩好賣
文字的局限
如果打電話聽到語氣應該冇咩特別意思
原本都唔係
但Le See唔識串近期又瀨埋嘢
ILLIT又比人攬炒埋

真係天時地利人和
不如星船咁撚垃圾我估都做唔到啲咩
證據有無source
好似都係得啲風聲?
IVE或成最大贏家
HYBE在審計期間獲得了一份名為「Project 1945」的文件。

其中,閔熙珍的計畫被細分為提出申訴、民事訴訟、輿論戰等小標題。

HYBE將代表我國(韓國)解放年的數字1945解讀為代表閔熙珍獨立。

閔熙珍冗長2hrs記者會 解答《Project 1945》文件:那是個人備忘錄

做25都有concept
22. New Jeans的東京巨蛋表演和年末計劃都在準備中,但是如果自己辭職了HYBE肯定不會給New Jeans推進這些

咒術迴戰
話佢言者無心 聽者有意又得
Source: 鳩估
俞真
NMIXX
結果論
方肥佬搞親都衰
閔大人搞親都紅
我問過好多次
一路都無人答究竟奪咩春權
男主外女主內
錢係你搵,離婚都可以分你一半身家
何況而家你唔錫啲仔女
你弱智你睇呢啲嘢梗係去論壇睇啦柒頭 你喺佢個人記者會到有人撐佢有幾出奇 仲要得過一小部份 話你戇鳩驚你嬲
Nj啲唱功同le都係不相伯仲
NJ全球都>>>>LS
房啲男團賺多好多啦
新嗰班都好紅(冇追)
唔會啦一樣要做阿三
我覺得方咁問完全冇乜特別
問人開唔開心有咩問題
直接答超開心咪得
佢自己又少少腦補左
HYBE今日(25日)以涉嫌奪取公司經營權為由,宣布將向旗下的子公司ADOR的負責人閔熙珍等相關人士提告,並表明公司已掌握相關證據。而ADOR則表示,閔熙珍本日將針對此事召開緊急記者會。

HYBE表示,公司已確認ADOR的負責人閔熙珍主導制定了奪取經營權的計劃的證據,且其中一位受調查的相關人士提出了奪取經營權的計劃及與外部投資者接觸的情報與證據,並承認為此製作了攻擊HYBE的文章,施壓逼迫HYBE賣掉其持有的ADOR的股權。

不僅如此,HYBE也發現受調查的對象具體議論要如何讓旗下藝人(NewJeans)中途解除專屬合約,且還具體的討論如何讓閔熙珍與HYBE之間的契約變得無效,也曾有過「5月準備輿論戰」、「把ADOR弄成空殼公司後帶走」等對話紀錄,還取得了受調查者紀錄了閔熙珍說過「最終會脫離HYBE」的內容。

而HYBE以這些資料為基礎,準備於25日提出涉嫌瀆職等嫌疑的告訴。
重要造假既係cj,玩咗幾年cj唔要個團賣畀pledis。然後hybe買咗pledis,先變咗hybe既團。個關係間接到唔間接。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞