閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
2014之後已經漏哂氣了
全靠縫紉機同跑二跑三
EXO有大陸人成員
(大陸人對「團結」呢𠆤概念非常薄弱)
前日畀Dispatch搵返曬出嚟。大概就係依5個人(除咗Hyein之外),都係唔同時間Source透過選拔/直接簽返嚟嘅練習生(2017到2020),仲有其他一啲人(eg Eunchae)

得Hyein時間有啲重疊,但其他幾個都係Source社長소성진搵人培訓到2021年下半年。

閔2019入Hybe,但佢係搞Hybe品牌(推廣咁多個子品牌)。到2021下半年,佢本身係負責幫Source出女團。但閔想搞獨立品牌先,就去Source揀走咗五個人。佢就畀返培訓費,搞Ador。

https://m.news.nate.com/view/20240424n06081
好似未見過有大陸成員嘅團登頂
咁一直係exo騎住嘅
邊估到終於等到bigbang入伍先黎drop
出面有人玩膠佢信到十足
雖然我係N.O.打完歌嗰陣做ARMY,後尾Blood Sweat and Tears之後冇再追

但I Need U同Run真係冇得頂,個人而言最鍾意呢兩首嘅風格
其實只係隻字Heya
連個音都無忽似
瑞寶
但NJ解約,NJ 個BRAND 個團名重係公司手上面,比5條女出到去係咪做得番起先?
之前出個幾隻歌又係晒ADOR手上面,你唔唱得架WO
明明句Heya Heya Heya
應該係sampling No Diggity
完全聯想唔到唏呀唏呀唏 唏呀唏呀唏
真正爸爸都未出聲 閔佢其實只係代母
唔單以難以控制
個勢係會nj紅過哂hybe所有女團加總
其實
聽耐左係幾得 聽得出有心機有概念
特別係Kenzie姐出手嗰堆
但人員策劃出哂事 拎得出手嘅唔多又要成日搞分隊霸住啲打歌位同資源
講自己人打自己人 肥佬同大媽有排同秀滿學
SJ算唔算
無嘢㗎
啲高層9up關我撚事咩
2015年都仲頂到bigbang
勁低手
自己扮聖人 踩低房
佢請你返黎打對家都唔得 ?
喺sm掘你角
唔通共同培養k pop下一代 攜手三大社建設美好將來?
大家上市公司 係競爭對手
無想法又係勁假
GFriend ?
權鬥還權鬥,唔好搞到班細路啦
打死咗NJ仲使乜Illit
兩隊一齊死再推隊新嘅出嚟
都係
無限的我,Let’s Play Ball 呢兩首都會聽下

NCT DREAM有首叫Last First love定咩,韓文係마지막
첫사랑
心諗班bb毛都未生齊喺到講最後初戀定終生
宜家終於知點解注水明顯到咁都仲要格硬捧新女團
咩原因都好
攞份合約俾其他業內人士睇一定衰硬
攞意見搵律師啦 衰埋啲低級錯誤
希望illit可以唔使再扮唐妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞