閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
其實hype自己出個山寨團打自己友已經痴線啦
會唔會因為閔想so called 奪權就咁快打定佢先呀
諗下都知唔合理
今次cb正正常常 唔唱唸經歌 玩返神秘 古代童話 魔法元素 應該穩陣
HYBE發佈NewJeans權益侵害公告

「您好,這裡是HYBE,NEWJEANS將於27日公開新歌MV,並於5月和6月發行雙單曲等多種活動。我們將盡最大努力支持NEWJEANS的回歸活動不受影響。最近,有很多惡意帖子侵犯了藝人的權益,妨礙了他們的聲譽,包括對藝人的毫無名譽損害依據的惡意誹謗嘲諷和貶低。我們認為,雖然對NewJens採取了經常性的法律應對措施,但對成員的惡意行為已經達到了嚴重的程度,為了保護藝人的權益,決定追加聘請其他法務法人進行應對。HYBE為了保護NEWJEANS,將收集侵犯藝術家權益的所有內容,並採取一切可能的法律措施。與我們現有的法律應對基調相同,我們將採取善處和不達成協議的零容忍原則進行強硬應對。」
上次cb either way同off the record高質到傻
人哋咪解釋左
你唔信都無計架

加上都話佢搵人check nj啲合約
睇下有冇條款違約跟住叫nj解約成隊帶走
Ador得隊nj nj走得理得你間公司啦

追吓po啦
打本前已經比人撚狗
160億係撚狗補償
加上都話佢搵人check nj啲合約
睇下有冇條款違約跟住叫nj解約成隊帶走

到時你ador淨返乜?
New jeans 5個係Source Music用咗好幾年先儲齊,佢一野拎曬去Ador

人哋有哂出女團計畫,臨時簽返隊都好正常啫。同埋Izone解散,你唔簽唔搶都有其他人搶
可能做法係,洩露hybe公司機密或者唱衰佢,做低公司股價,然後引入著名既外資提出高價收購ador,咁就可以發起股東大會鼓動班股東贊成出售ador既計劃。
一堆路人又nancy sit
點贏
因為推團順序唔順佢意就=撚? 依家邊個先係老細
俾晒人力物力, 新公司俾埋佢打骰都唔滿意, 仲話自己俾人撚
後尾俾埋兩成股份做bonus, 又話自己同老闆簽咗奴隸合約
唔好咁癲啦
無又話無
有又話唔可信

淨係睇吹水咁唔洗簽合約啦
要講師妹真係fim近d 但冇咩見過有咁嘅宣傳
乜鳩一開始話搶ador 而家又話搶nj
下次不如話搶一個團員整散隊嘢?
細公司好慘要賣公仔賣小卡 陰功
咁咪睇個官點判先講
就算串又點
一間公司不嬲多山頭主義同政治野
姐係電動車 出左山寨緊係踢正版走
撚完咁多獲你最多咪resign

依家帶到隊紅左想過橋抽板就實俾人打啦
除非你搶完人成功左

依家階段無可能閔係有利
搶人點都講唔通
NJ邊有人唱得好過車汪允真
韓國真係cls國家
而家hybe內戰咪皆大歡喜
其實要講我覺得唔係好似
不過依家講唔似實有人話你on9
2樣一齊做唔個得架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞