[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
閔媽:冇我就唔會有illit
SM前總監 BTS師妹
新牛出道唔知幾耐之前已經係咁煲呢兩個term
而家Kpop有冇邊隊女團係冇問題
Aespa 谷極都上唔到top
Red Velvet收咗八成皮
ITZY啲歌難聽一路越嚟越少人理
BP收咗皮
Baby Mon毫無特色淨係識食BP啲餸頭餸尾歌
NJS收得皮燒埋ILLIT嗰疊
Le sse唱功被狂插
IVE叫做好啲,不過人氣極度不均
除咗上咗岸嘅Twice同GIDLE真係每隊都有問題
男團當兵:邊個邊個成員出事
BTS當兵:我們公司好像快要完蛋了⋯
靠nmixx撐起
lm
唔記得提添
出道出咗兩首難聽到不得了嘅拼貼歌,之後嗰啲又唔係特別上口,一早錯過咗上位黃金期
HYBE去到咁盡應該都九成證明到閔熙珍同佢班左右手私下聯絡投資方同洩漏機密
d人鬧還鬧 咪一樣咁紅
【熱帖】如果順序互換一下一定會被說是抄襲New Jeans的概念和照片…
p1~2 tripleS(先) vs New Jeans(後)

p3~4 New Jeans Phoning(2022) vs TXT專輯(2020)

p6~12 很有Ditto感的TXT MV(2019)

p13 和海外作品的相似度 ​​
其實你講嗰啲
除咗lesse、illit唱live難聽之外又有咩問題?
仲要呢兩隊都有班邪教徒
啲人剩係識睇大公司嗰班啫
都無視咗stayc、kiss of life
nmixx直頭被開除jyp籍
同埋red velvet點樣收咗8成皮?
bp呢啲叫搵夠收山
而baemon有lesse襯托,已經多咗人關注
嗰陣illit fans仲死撐話無抄nj兩隊唔同風格 結果nj之母直接走出嚟話illit抄nj
Jaden Jeong一早喺本月少女分隊玩緊嘅嘢
閔熙珍話自己係y2k就攞咗嚟用啦
Stayc kiss of life 個個都識佢老鼠
rv依家冇人提回歸都冇人理
屌你老母
有啲人真係who r next嗰陣追緊
但出道前嗰兩張機場圖都當睇唔到
正式出uuuuuuuu就話有新女呀好正呀要追嗰班
就真係邪教徒嚟
Hybe未做野之前應該有嘅 但而家搞到咁都唔會走出嚟話買走佢哋 咁係人都知閔熙珍之前私底下聯絡佢哋
你唔識啫
更加證明閔老母反骨
冇hype nj只會係二三線
BP搵夠收山都叫收皮?
咁李嘉誠都收皮啦
睇評論今次班鬼佬都唔撐佢
Stayc上年成績咁好都當過街老鼠
閔熙珍唔提抄襲都好啲 而家俾人成巴成巴咁車埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞