[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
係咪假膠Post
真嘅話真係喪心病狂
都幾on9呢啲都save低
後面嗰句假到
hype PR又發功
留名等睇叉雞講5050 2.0
雙方都請左律師
法庭見啦
在29日的文件中,她在“目標”這一項目下,寫下了“最終脫離出去”、“不能讓任何人碰我們”等內容。

好中2,假到,越睇越覺得HYPE為咗想趕閔走老屈幾多野
講真閔熙珍係kpop界撈到今時今日咁嘅地位 做人點會無PR
真係唔係好信佢會講埋晒d咁嘅野
講完仲要大字報抄低就有d假攞
但上面有圖
佢做人邊忽有PR
由離開sm唱衰前公司到nj出道狂sell自己
Sell自己個度係幾落力pr既
再講,有pr就唔會咁多人想佢同nj收皮
唔洗再講咩張圖係假個d咁既閪野
第時開庭就知有冇講、文件真定假
想脫離Hype正常人都唔會留痕跡,仲要寫埋啲咁直白又中2、on9野
驚死人唔知閔要自立
正常係都係話搵到Ador/閔聯絡其公司收購嘅證據 (例如合作合約/備忘錄、電郵、錄音、見面相...)
SM前總監/BTS師妹團又真係出道聽到依家 駁唔到
佢同新牛黑粉多會唔會係因為GFRIEND

屌我仲以為閔西真 親筆真跡,呢個我開個word都整到
弱智房狗做得太肉酸
閔老師快啲爆啦
希望HYPE收到皮
呢個公司e家壟斷哂,仲要勁撚惡又鐘意滅人聲搞一言堂
不斷推一大多堆冇料二打六新團,注水買榜偷獎買水軍
唔單止想逼死哂舊三大/中型公司,連細公司霉團生路都唔過
自己霸哂,將kpop 變做hype pop
快d出聲明反駁
日日得罪人
勁撚惡滅人聲搞一言堂注水買榜偷獎買水軍而d舊三大做果陣就叫百花齊放
希望HYBE收皮但唔應該為今次收皮,係都閔收先
坡佬應該割
阿拉伯大把錢又好想玩kpop market,招呼得好既話可能科水支持閔
HYBE成隊PR就係等緊你閔媽反駁,佢咁ego實講多錯多
坡佬GIC玩開大型基建投資規模億億聲
Ador比到盡都少兩三個零
你話坡佬想入股taylor swift間公司都比較可信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞