[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
佢地都係用眼聽歌架姐
真係咁尊重音樂咩
集中火力搞左一間先啦
開咁多戰線
岩岩聽左幾隻
係幾正,高級過nj
建議真心欣賞音樂既禽獸們可以認祖歸宗
下一步可唔可以對全部厰牌旗下藝人唱功進行內部監察

有冇人覺得佢個樣好怪,鼻入面係咪傷口位,有冇識睇整容嘅高手

竟然
又痴?
淨係覺得佢年紀一定係報細數
【theqoo】NewJeans預想違約金達到2100億韓元

按出道後每月平均收入計算,剩餘合約日期可能賺取的金額作爲違約金

出道初期每個月收益最少35億韓元,按標準合同日期來算 需賠償大概2100億韓元

平行宇宙2.0準備好未!
伯賢個表演屌打
啲人話呢啲叫惡女相
問吓勝利有冇門路
有 賣身就ok
點樣賣到11億返黎
咁快手
NFT睇下有冇人支持閔媽
Same
多謝樓上推介
真係幾好聽 幾啱我聽 覺得好聽過nj
唔知點解nj 我覺得太幼稚太y2k同埋幾單調

未成年+處可以吊高嚟賣
岩岩睇era tours gross revenue 起碼有1B,美金
Nj紅過taylor swift ,俾金主買左之後要搵返d違約金應該冇難度
do rip
好快又有醜聞
介紹埋你聽indie中既indie

事到如今NJ只可以盡快立投名狀效忠房爸爸
可以係HYBE大樓門口嗌以下口號:

毫不動搖堅持和加強房爸爸的全面領導
世上只有一個HYBE,堅決反對ADOR獨
閔老母係新加坡沙特外國勢力,策劃顏色革命
我係HYBE人啊屌
D 癲fans平時comeback下下都6位數咁扔出去
打住個解救新牛脫離hybe魔掌嘅旗號
整個全球bunnies籌旗活動要籌12億出黎應該都唔係冇可能
就算唔夠到時先再搵d金主貼幾億應該唔難
【theqoo】NewJeans成員父母先提出了ILLIT複製NewJeans

donga記者金珉
據業內人士透露,HYBE旗下另一廠牌BELIFT LAB於上月25日推出女團ILLIT後,
「NewJeans抄襲嫌疑」愈演愈烈,NewJeans成員家長首先向ADOR提出問題
並已請求解決該問題。
據此,ADOR於本月3日向HYBE議長房時爀和首席執行長發送了一封信函,
詳細說明了該問題並要求糾正。
據報導,HYBE對此做出了回應,要求ADOR安排與NewJeans成員父母的會面。
但據報道,家長們認為HYBE的回應不真誠,拒絕了這項請求。
ADOR認為,在這個事件之後,HYBE在22日開始了審核。

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1713949757.A.4F1.html

個劇情好熟悉父母不滿 拒絕見面
5050:Newjeans抄襲我

父母同成員今次仲忍唔忍到繼續沈默唔自己落埋場呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞