[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
A某:我係唔係要食埋呢份文件
竟然係2024年kpop po見到SPEED Body and Soul
Y2K 由NJ未出道已經開始流行,NJ咪又係跟潮流食正個trend,將Y2K放到最大放係班女身上,唔知閔大媽憑咩話其他group抄佢
洗晒腦

其實我覺得最主要係呢張相
隊illit有兩個范玉欣同兩個李惠仁
瞭解HYBE 內部事務的相關人士表示,“HYBE 內部普遍認為人們無法與閔熙珍合作。說閔熙珍做事過於獨斷專行

業內給出兩條出路
1.閔放手NewJeans,自己出走,憑借出色能力依舊能獲得投資,而NewJeans由Hybe負責成長

2.NewJeans成員與閔在一條船上,申述走向不歸路舉例“FiftyFifty”下場

*該媒體將第一條歸位幸福之路,第二條則是悲傷結局,目前最終結局走向未知,以上均來自於韓媒文筆

閔媽柒左但hybe啲營銷真係恐怖
不斷買鱔稿唱衰閔媽
又25女又專制又貪心又解散GF兇手
唔講以為hybe啲高層好正義
on9 嫁造反用公司email
明明唔同gf續約就hybe高層內部共同決定嚟
閔老母一心諗住搞新女團
佢都想要自己一個label
gf係點樣,佢都wfc啦
正常人都知係HYBE打手文啦
不過花生唔怕多
定係hybe放風 迫父母出嚟表明立場
呢份proposal可能係佢唯一原創既野黎
Hybe要求ADOR在30日開董事會,如果閔等一群人不參加,將以正式採取法律措施召開臨時股東大會。
其他廠牌多得閔老師唔少
拖到30號先開係咪縮
NJ及父母們:信閔老師 不怕
nj紅過Taylor swift
Afterschool 個佳熙
BABYMONSTER加油
快啲CB多幾次屌打NJS.
除咗BTS呢隊有實力有名氣既,
HYBE呢間公司同HYBE所有團我都好撚憎
佢主要想隊illit 抄佢姐,hybe玩戀童整臭埋new jeans個朵
STAYC comeback 未呀
叫做俾多一星期你,算讓咗一步。
個時間表少亂
姐係年頭閔老師做緊小動作
年中有人通風報信俾hybe 然後就推illit出嚟先
而家就叫閔老師落台
係咪咁
唔知佢哋之前知唔知個違約金咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞