[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
krystal唔入流啦
gigi一早取代左佢
5050過咗一年都無,咁快整單2.0出嚟
幾時翻拍做劇
唔係好識呢d股份野
HYBE由始至終揸住80% 閔媽揸住20% (先不論佢自己揸住定係賣鳩晒)
閔媽可以點奪權
呢位巴打仲係唔係度

[KPOP] K-pop 2020討論區(38)
https://lih.kg/aGAjAcV
#27 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
- 內部文件寫明“讓hybe不敢惹我們”“完全獨立出去”,此外還下載了大量的hybe內部機密文件
韓國新聞話想用機密文件blackmail
你去娛台所有有關鏡嘅po就會見到牙環
閔希珍近期在HYBE內部談話時,曾說“ILLIT也抄襲NewJeans,TWS也抄襲NewJeans,RIIZE也抄襲NewJeans”,還說“方時赫抄襲了我,組成了防彈少年團”

搵人制止下佢
放料唱衰hype股價再引外國投資者收購股份
Nj重要d定成間hype重要d?
真係當自己係金蛋、國際女團冇左你唔得?
too old for pedo閔老母會唔會冇靈感
支持閔老母爆多d
一於盡訴心中情
阿環平日係愚台好活躍架
又燒到bts
佢係咪傻撚咗講嘢語無倫次
似係真心覺得newjeans concept係自己原創
呃自己呃到想呃埋所有人
呢啲就擺明係 hybe 啲PR抹黑啦而家hybe嘅招數就係拉埋army落水嚟造輿論攻勢
在最近的HYBE內部談話上,閔熙珍稱:ILLIT是抄襲NEWJEANS,TWS是抄襲NEWJEANS,RIIZE也是抄襲NEWJEANS

在29日的文件中,她在“目標”這一項目下,寫下了“最終脫離出去”、“不能讓任何人碰我們”等內容。

某歌謠界相關人士透露:“她已經整理完方案,就是用這種方法論收集各種情況並提出問題,然後向HYBE施壓,最終脫離出去。”

據悉,在HYBE於前一天的監察過程中找到的另一份文件中現實,閔熙珍曾對外部稱:“方時赫議長抄襲我,而組建了防彈少年團。”

部分人認為,閔熙珍和HYBE矛盾的背後,對“NEWJEANS成功神話”的補償水平出現的立場差異也產生了影響。

某歌謠界人士表示:“據我所知,閔代表在去年年末提出了超過現有標準2倍的巨額補償。HYBE無法接受,所以拒絕了。”
佢fx果陣已經係抄襲起家
左抄又右抄外國artist
自己又唔識作曲
將fx既成功歸功於佢自己
Fx起碼有超過一半既成功係歌曲度
防彈嗰段鳩噏成咁
拎份文件出嚟睇下先啦
方時赫嗰句有啲假 似Hybe PR
係新牛身上食老本當新野玩比佢食正y2k玩復古條水就自大到痴左線
唔係好信閔熙珍會咁講
Hybe自己講既講乜都得
根本係咪真得佢內部自己先知
普美upload 手寫信認左了
閪比d pr又發功了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞