[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
老女
原來係父母叫閔老母25…怪錯人
其實哪來的自信
真心覺得因為自己個女有星味/才能?
抄啲咩 閔媽又唔係原創
無hybe買嘅防彈XX營銷 Luxury brand deal
SPO playlist etc 憑一兩首好歌點會紅
oo又真係幾好聽
同5050一q樣
到底中間發生了什麼事
係咪個ex喺鏡粉
唔明點解佢個妝要染到佢條眉咁淺色
搞到好似無眉咁 同佢個髮色又唔夾
唔覺得奇怪?
成員家長想解決問題
HYBE話見你 應該係嘗試解決問題比較好嘅方法
但又因為覺得HYBE嘅回應唔真誠 連見都唔見?
佢同成個團嘅幼齒image真係好唔match, 雖然A貨牛入面我最憎嗰個仲未到佢
投訴完人地話見下面都拒絕 係咪唔見得光
肯定閔老母同啲家長加鹽加醋講咗唔知乜撚嘢
見面前已經話人唔真誠 玩野咩
Illit出道一個月
閪女人年頭已經plan緊奪權
特登整柒佢
捧杜如風架
如果呢隊係gc
佢會好受歡迎
以前李榮書未走嗰陣
一個佢一個李榮書應該屬於隊中嘅門面line
真係50 50 2.0
佢要做個理由反水 之前話佢私下洗NJ成員嘅家長腦睇怕係真
開始將個波射哂落NJ父母度
閔老母是無辜的
重投房老師懷抱吧
睇班女同父母會唔會企硬
杜如風把頭髮又係柒到爆
係到狂推杜如風 但吸最多仇恨值嘅就係佢
要見見父母真係咁難?照計newjeans 父母似有文化啲。
【獨家】HYBE發現「Project 1945」!閔熙珍對「獨立」的詮釋

ChannelA記者趙賢善
HYBE在審計期間獲得了一份名為「Project 1945」的文件。

其中,閔議員的計畫被細分為投訴、民事訴訟、輿論戰等小標題。

HYBE代表我國(韓國)解放年的數字1945解讀為代表閔熙珍獨立。

據稱,這份自上個月開始撰寫的文件包含了對 HYBE和ILLIT模仿 NewJeans 問題的投訴,

正如首席執行官閔熙珍所聲稱的那樣。

這些資訊是從ADOR副總裁的電子郵件中獲得的,而CEO閔熙珍的筆記型電腦尚未歸還。

https://n.news.naver.com/article/449/0000273470?sid=103

開始覺得閔好白痴
眼高手低
都叫左你學滿滿就學好D架啦
未學滿師就走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞