[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
家燕媽媽行得好前
人哋concert係魔法少女唔撚係Y2K
夢遺少女
元英十字舞
玩簽售起碼要俾5位數,得2分鐘
全程照鏡整頭髮
完全唔尊重fans
有實力係真,但片入面完全唔靚
而且唔係第一次啦
依家隊隊都玩育成系
世風日下
唔明呢條泰妹點追得落
係咪而家啲人無睇過當年sixteen
條女又醜又西又造作
佢捧自己捧到太高
講緊STAYC
真係幾無禮貌
本來都冇乜興趣聽
見你咁講就即刻聽番
笑到我

諗返以前啲韓團個賣點 就係要揀啲已經訓練好嘅練習生先有得出道
依家隊隊都育成系 咁不如直接skip咗練習階段
全部都直接素人出道 睇佢哋七年合約期點樣成長咪得
最後通牒 要爸爸定要保母
講真幾想睇
有實力但唔尊重fans
唔怪得咁霉
條女個feel勁淫 遲啲waterbomb應該好有睇頭
我都係見到無啦啦講皆大歡喜先聽
有幾撚弱智先會咁講
想睇佢哋跳十字步
可唔可以請埋家燕媽媽做嘉賓
NewJeans要選擇閔熙珍還是房時爀... 最大的問題浮上檯面
來源: theqoo https://theqoo.net/square/3198287091
1. 選擇閔的話,感覺暫時... 不對,好像會很長一段時間沒辦法活動
2. 沒有NewJeans的HYBE就只是沒有NewJeans的HYBE而已,但是NewJeans沒有HYBE的話.. 答案很明顯了吧?
3. 呀,真是的... 希望父母不要做出愚蠢的選擇。一旦離開HYBE,就不能用團名和歌曲,只能背負著債務隱退
4. 她們不是已經做出選擇了嗎?
5. 如果選擇閔熙珍的話,不就是FIFTY FIFTY 2.0嗎?
6. 沒有HYBE的NewJeans,首先連NewJeans這個團名都不能用~~
7. 除了違約金以外,還會被貼上「背叛」、「扯後腿」的標籤吧
8. 成員們都還是孩子,因為大人錯誤的慾望而受害真可憐
9. 已經有先例了,還需要想什麼嗎
10. 從這一點來看,我覺得FIFTY FIFTY真的留下了很了不起的先例
11. 嗯.. 留在HYBE的話好像只會被當成受氣包.. 應該會跟著閔熙珍
12. 跟著閔熙珍走,就是想退出演藝圈的意思
13. 拜託做出理性的決定.....
14. 沒想到NewJeans會碰到跟FIFTY FIFTY一樣的處境,真是難以想像
15. 其實這個也不是選擇的問題,是一旦出去的話就是違反合約的行為
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

Red Velvet 是IVE的母親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞