[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
零宣傳你吹咩
我哋閔媽做=冇問題

之前嗰啲見到illit仲話hybe新女團,家族愛呀
唔知有咩感受?
真係出咩狗屎垃圾
只要係扮純情嘅後生女就追
【theqoo】ADOR對“illit抄襲newjeans”發佈官方立場

-水鬼作戰 要死也不能我一個人死
-這也叫官方立場文嗎 了不起啊閔熙珍
-理解爲什麼憤怒 但是這也太掉價了
-還不如說illit與我毫不相關然後帶着newjeans跑路來的乾脆
-這是直接把孩子們放在火上烤啊
-先了解一下什麼叫旗下廠牌吧 你培養newjeans的時候是誰給的錢呀~
-這不就是更紅一點的fiftyfifty
-一邊說newjeans像女兒一樣 一邊拉孩子們出來擋槍 一邊攻擊和她們一樣大的孩子們 做人挺絕的
-好蠢 對newjeans自我意識過剩了
-還是讓律師代筆吧 這個文章水平太差了
-笑死了 hybe告她泄露商業機密 她說你們先抄襲的?啊?
-newjeans不也是很多概念的混合製品嗎
-突然說這是和成員及成員家屬商議後的事 知道您的目的啦閔代表nim
屌 佢講完自己唔面紅先好笑
喂阿!唔準提呢三個字
新牛都無埋可以唔使再追kpop
咁樣搲爛塊面 呢兩隊以後實日日鬧交
個前題係今次唔散先有交嗌
唔會解散,不過待遇可能大改變
用HYBE嘅錢發圍同營銷嘅閔媽 對 注水洗地暴發戶

呢場輿論大戰好睇了
直接挑肥佬機
All or nothing啦

bts就快有人退伍
閔老母搵唔搵到人科水買起佢地份約

搵到人科水都自己開公司好過啦, 洗乜帶成員走
再搵5個人一樣做到
好彩防彈個個億億聲身家
學BP咁自己開工作室都夠養老
提零宣傳一陣又trigger到人
有冇同時係bunnies&水粉嘅ching出嚟分享下
本身隊水軍已經得罪好多團嘅粉偷好多一位
驚閪?咪嚟囉
ok 我講得亂左少少 我係ADOR員工 基本上一入職就比HYBE果面歧視 閔媽成日都講以前董事會點樣打壓佢 所以我好憎HYBE,BIG HIT 佢仲講過好耐以前肥佬房會捉ADOR員工既屋企人/老婆威脅佢地 又欺壓我地好多人 又要我地做好多好多額外既工作
其實個情況有少少似你地唔鐘意星船 不過我地既仇恨係比你地深好多好多
風格都叫抄?
閔狗真係好撚傲慢
Hybe狗你地聽住 呢個結果係你地選擇的 將來的後果就由你地自己去承擔, 我依家突然好想JYP嗰種窘迫同寒酸突然降臨到hybe狗身上 睇住佢地大呼小叫 然後我只會瘋狂恥笑 落井下石咁指住佢地黎笑

By 閔媽嘅精神隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞