[KPOP] K-POP 2024討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
CEO Min was given until 6 PM on 24 Apr (that's today in Korea) to answer the audit questionnaire. If CEO Min and others do not respond, Hybe will file an application with the court to convene a general meeting of the Ador shareholders

閔老母唔好應
ADOR否認將發表立場:“誰要表明立場?只專注NEWJEANS回歸
彈出彈入
D聲明 亂黎
錢人地出 office又係人地 點撚樣獨立?
廠牌喺晒HYBE大樓
閔媽今朝搭𨋢尷唔尷
好多人話佢地首首神曲
真心聽極都唔覺佢地d歌邊忽好聽 無乜旋轉d歌詞又重重覆覆
hype boy無咁難聽但都唔係稱得上好好聽
一日唔解決一日都唔俾NewJeans回歸
再嘈即刻解散NewJeans
NewJeans五月回歸·東京巨蛋FM沒有差池嗎?HYBE“由ADOR自行決定”

NewJeans將於5月回歸,由於經紀公司ADOR和HYBE的內訌,人們越來越擔心行程會不會出現問題。

當被問到NewJeans今後的計劃時,HYBE表示“本公司以多廠牌為目標,保障各廠牌的完全自主性”,“所屬藝人的日程變更由廠牌自行決定”

ADOR的立場是,即使在與HYBE的矛盾中,也要集中精力進行NewJeans回歸。 ADOR當天在與媒體的電話通話中表示:“短期內將集中於NewJeans的回歸”

爸爸唔好唔要我
講明先,到時取消都係閔老母決定
我係Neverland都唔會話(G)I-DLE冇問題
路人睇又真係唔覺有咩大問題
係大公司包抄下都上到榜
唯一有聽係LOL首Gods
之前印象一直都只得"BTS師妹團"
好聽但LOL決賽個舞台完全唔吸引我
你平時係咪聽開O.O 同batter up
尊重知識產權
咁我想問吓Ching GuGuDan , Dia ,WEKI MEKI , PRISTIN,WJSN呢幾隊點睇吖?
嗰個咪嘴舞台同KDA差好遠
兩位會員個名相映成趣
見啲人話佢哋fm自己搵主辦單位用HIP
冇用到hybe japan
票務都冇用到hybe嘅渠道
一早想飛起hybe自己搞fm

原來你係忠粉
連fans都反閔熙珍 nj番去hybe爸爸嘅懷抱未
間公司已經係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞