有冇絲食開避孕藥?

293 回覆
24 Like 35 Dislike
西藥特點就係
冇證據證明佢有壞處=/=真係冇壞處
到真係有哂證明既時候就奶哂野
所以除咗真係要醫病
如果唔係都唔好亂食為上策
身體荷爾蒙機制好複雜
始於覺得用藥係控制暫時睇到既一部份
但就打亂睇唔到嗰部份

咁點解無證據證明佢有壞處=真係有壞處

唔係真係有壞處
而係冇證據證明有壞處既意思,
係可以包含埋有同冇咁解
但睇返西醫既發展機制,
有可能壞處只係未做到某啲研究
所以先話暫時冇害
咁你自己衡量
冇就冇所謂
如果真係有壞處就挽回唔到
而得到既只係性愛快感
如果真係愛個女友會唔會要佢咁冒險法
西藥特點就係
所以除咗真係要醫病
身體荷爾蒙機制好複雜
但就打亂睇唔到嗰部份

唔係真係有壞處
係可以包含埋有同冇咁解
但睇返西醫既發展機制,
所以先話暫時冇害
咁你自己衡量
冇就冇所謂
而得到既只係性愛快感

如果你係絲就會明白食完改善經期問題係>過性愛快感
西藥特點就係
所以除咗真係要醫病
身體荷爾蒙機制好複雜
但就打亂睇唔到嗰部份

唔係真係有壞處
係可以包含埋有同冇咁解
但睇返西醫既發展機制,
所以先話暫時冇害
咁你自己衡量
冇就冇所謂
而得到既只係性愛快感

如果你係絲就會明白食完改善經期問題係>過性愛快感

我咪講咗除非醫病。。。
不過就算係經期問題
都係要自己衡量值唔值得試嘅
人/動物本生就係要生育,用外來方法阻礙自然性,其實對人始終唔好。我唔敢講你當下有咩事,但將來老左我答你唔到,我更擔心食呢啲所謂嘅藥係對未來人類基因有影響,下幾代重有無生育能力。

當然你可以話,未來嘅事未來先算!呢個每個人點諗我無得阻止。樓上有講老母食藥然後有生cancer, 係咪有必然關係我唔知,因為我唔係醫生都唔係藥劑之類!但我就係唔信,但建議大家留意一下避孕丸嘅進化史。

打針衰就一定,你要知其實每支針有幾多重金屬係入面打入你身體。

可能我喜歡陰謀論,少許反社會人格同new age,所以好多都喜歡隨自然性。

最後,好好珍惜你真係愛嘅女人,一個同你走到尾嘅女人!

未來?

避孕藥六十年代已經有 當年廿幾歲既女人KEEP住食 到今日都已經八十幾九十歲啦 如果真係有事點會唔知? 再講呢幾十年不斷都有研究做緊

唔好講到避孕藥係近幾年先有咁樣啦
我老婆一食藥打針 就不停來M
KEEP住一個月每日都有小小血咁
一唔食就正常返 有冇絲打都係咁

佢食緊邊隻 係咪第四代?
因為第四代係最少劑量 所以有機會會每日黎少少
利申:姑娘講
阿哈哈哈哈 唔好做女人做到咁低賤啦
你話你專業靠個肉體維持生計都話,拍拖都要食藥摧殘自己身體黎方便個男人鳩痕可以中出你

愛你既男人根本接受唔到因為自己一時歡愉而要自己交往既女仔承受食藥後既任何副作用!!!

任何藥都三分毒

個套穿左你負責?你想去食事後定刮宮?
有幾愛你既男人佢都唔會去結紮
有風險自己保護自己有咩問題
食左兩年以上
可以比老公無限中出
又唔洗驚 "死啦未黎m會唔會有左"
因為佢黎m超準,永遠係食完藥既第三日黎
仲少左m痛(不過m到仲係超級辛苦
但又唔覺冇左性慾 我覺得反而仲多左
一個禮拜至少扑3次先夠
食左兩年以上
可以比老公無限中出
一個禮拜至少扑3次先夠

唔記得講
其實仲會生少暗瘡
以前塊面生滿十幾廿粒
而家黎m前淨係生一兩粒
食左兩年以上
可以比老公無限中出
一個禮拜至少扑3次先夠

真係超準 唔洗再季節性黎m
等m等到燥
為左女朋友,我會自己帶套都唔會叫自己女朋友食野。事後丸身體差係人都知,但事前丸係咪真係咁好無副作用,你自己思考吓!

止痛藥食野幾耐排到出黎,大家聽唔少!但其實藥就係咁(或者西醫),你話係,你就要信!因為西醫有信對話語權。但你真係確認對身體無害,真係將來嘅事!你話新一代無乜副作用,佢話姐,因為新一代係你地食緊,咁有無例字睇有幾好?

你要知商家同藥廠有幾仆街!

真心,真係想女伴好,第日生個好啲既bb,真係唔好食藥,帶返套!

事實係咩藥都唔好亂食!

屌 終於有啲唔係智障嘅留言
其實啲人成日話驚有副作用
即係有咩副作用?

cancer

男人蝕俾你呢d臭西就差唔多

睇得自己咁高,價值觀同雞一撚樣

真係冇你份bor
除非你現實中識我

即係識你嘅都有得屌?臭雞
呢兩年M都唔準,醫生驗出係子宮內膜息肉,
開左XX安俾我,話係低劑量,食緊第三個月
食落覺得對皮膚身材都冇影響,最重要係中間停食o個7日,未開始食下一包d M已經會自己識停,勁正
成個感覺係隻藥真係幫我清走左d息肉,
當然要複診再驗先confirm到
為左女朋友,我會自己帶套都唔會叫自己女朋友食野。事後丸身體差係人都知,但事前丸係咪真係咁好無副作用,你自己思考吓!

止痛藥食野幾耐排到出黎,大家聽唔少!但其實藥就係咁(或者西醫),你話係,你就要信!因為西醫有信對話語權。但你真係確認對身體無害,真係將來嘅事!你話新一代無乜副作用,佢話姐,因為新一代係你地食緊,咁有無例字睇有幾好?

你要知商家同藥廠有幾仆街!

真心,真係想女伴好,第日生個好啲既bb,真係唔好食藥,帶返套!

事實係咩藥都唔好亂食!

屌 終於有啲唔係智障嘅留言

想女伴好 係唔扑野 就0風險
都係個句射完鬆番 d精會漏 或者套會穿
到時 真係恭喜哂你
自己做好避孕會安心好多
btw有冇人同另一半唔用套之前 會去驗性病先?
自己做好避孕會安心好多
btw有冇人同另一半唔用套之前 會去驗性病先?

其實每年都要去驗下 為自己同對方好
性病係可以經血液傳染
食左兩年以上
可以比老公無限中出
一個禮拜至少扑3次先夠

真係超準 唔洗再季節性黎m
等m等到燥

唔止燥,直頭會有恐懼症
有左就大獲
同埋經血唔會好似流水咁流出黎,會"傑"返少少
(未食之前好多經血同好水,好易漏)
你話你專業靠個肉體維持生計都話,拍拖都要食藥摧殘自己身體黎方便個男人鳩痕可以中出你

愛你既男人根本接受唔到因為自己一時歡愉而要自己交往既女仔承受食藥後既任何副作用!!!

任何藥都三分毒

on9 宜家叫你咪撚婚前性行為啊臭雞 扑野係必需?

之前係萬靈買 唔記得咩名
有冇好介紹?

之前係萬靈買 唔記得咩名
有冇好介紹?

睇醫生問啦

任何藥都三分毒

on9 宜家叫你咪撚婚前性行為啊臭雞 扑野係必需?

都係,你負擔唔到個後果
反而為咗做而食藥
其實有啲本末倒置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞