有冇絲食開避孕藥?

293 回覆
24 Like 35 Dislike
我老婆一食藥打針 就不停來M
KEEP住一個月每日都有小小血咁
一唔食就正常返 有冇絲打都係咁

佢食緊邊隻 係咪第四代?
因為第四代係最少劑量 所以有機會會每日黎少少
利申:姑娘講

之前係萬靈買 唔記得咩名
有冇好介紹?

睇醫生問啦

睇過 個醫生都廢廢地
老婆同佢講食完藥日日都有小小M
佢答 咁幾好丫 咪做到避孕個效果囉
我老婆不知幾想講日日來M咁點扑野
食左兩年以上
可以比老公無限中出
又唔洗驚 "死啦未黎m會唔會有左"
因為佢黎m超準,永遠係食完藥既第三日黎
仲少左m痛(不過m到仲係超級辛苦
但又唔覺冇左性慾 我覺得反而仲多左
一個禮拜至少扑3次先夠

婦女因為不用擔心懷孕,在心理上可以盡情享受性的快樂。
阿哈哈哈哈 唔好做女人做到咁低賤啦
你話你專業靠個肉體維持生計都話,拍拖都要食藥摧殘自己身體黎方便個男人鳩痕可以中出你

愛你既男人根本接受唔到因為自己一時歡愉而要自己交往既女仔承受食藥後既任何副作用!!!

任何藥都三分毒

個套穿左你負責?你想去食事後定刮宮?
有幾愛你既男人佢都唔會去結紮
有風險自己保護自己有咩問題

on9 宜家叫你咪撚婚前性行為啊臭雞 扑野係必需?

點解個重點去左婚前性行為?

婚後想做愛一樣都係食藥

咁婚後食同婚前有咩分別?
我老婆一食藥打針 就不停來M
KEEP住一個月每日都有小小血咁
一唔食就正常返 有冇絲打都係咁

佢食緊邊隻 係咪第四代?
因為第四代係最少劑量 所以有機會會每日黎少少
利申:姑娘講

之前係萬靈買 唔記得咩名
有冇好介紹?

睇醫生問啦

睇過 個醫生都廢廢地
老婆同佢講食完藥日日都有小小M
佢答 咁幾好丫 咪做到避孕個效果囉
我老婆不知幾想講日日來M咁點扑野

痴線, 乜個醫生真係咁講
避孕藥suppose係穩定內膜+抑制排卵
如果每日都有少少血, 咁內膜可能本身有異常
轉過第個口碑經驗比較好既醫生再睇好d wor
你話你專業靠個肉體維持生計都話,拍拖都要食藥摧殘自己身體黎方便個男人鳩痕可以中出你

愛你既男人根本接受唔到因為自己一時歡愉而要自己交往既女仔承受食藥後既任何副作用!!!

任何藥都三分毒

婚後想做愛一樣都係食藥

連登仔思想:食避孕=做雞俾男人中出即飛

任何藥都三分毒

婚後想做愛一樣都係食藥

上面嗰條友真係痴上腦
食藥就臭雞
人地婚後唔比唔想生小朋友架?
婚後唔比食藥架?
婚後唔洗調經架?
為左女朋友,我會自己帶套都唔會叫自己女朋友食野。事後丸身體差係人都知,但事前丸係咪真係咁好無副作用,你自己思考吓!

止痛藥食野幾耐排到出黎,大家聽唔少!但其實藥就係咁(或者西醫),你話係,你就要信!因為西醫有信對話語權。但你真係確認對身體無害,真係將來嘅事!你話新一代無乜副作用,佢話姐,因為新一代係你地食緊,咁有無例字睇有幾好?

你要知商家同藥廠有幾仆街!

真心,真係想女伴好,第日生個好啲既bb,真係唔好食藥,帶返套!

事實係咩藥都唔好亂食!

屌 終於有啲唔係智障嘅留言

如果廠商係仆街 咁condom廠商係咩
西藥特點就係
冇證據證明佢有壞處=/=真係冇壞處
到真係有哂證明既時候就奶哂野
所以除咗真係要醫病
如果唔係都唔好亂食為上策
身體荷爾蒙機制好複雜
始於覺得用藥係控制暫時睇到既一部份
但就打亂睇唔到嗰部份

咁點解無證據證明佢有壞處=真係有壞處

唔係真係有壞處
而係冇證據證明有壞處既意思,
係可以包含埋有同冇咁解
但睇返西醫既發展機制,
有可能壞處只係未做到某啲研究
所以先話暫時冇害
咁你自己衡量
冇就冇所謂
如果真係有壞處就挽回唔到
而得到既只係性愛快感
如果真係愛個女友會唔會要佢咁冒險法

如果你係絲就會明白食完改善經期問題係>過性愛快感

紅字已經證明佢係痴線

可以打針

粒藥勁細粒,仲要甜甜地

咁就咪Q食喇, 好傷身

你嗰隻係咪叫事後藥呀呀女?

西藥特點就係
冇證據證明佢有壞處=/=真係冇壞處
到真係有哂證明既時候就奶哂野
所以除咗真係要醫病
如果唔係都唔好亂食為上策
身體荷爾蒙機制好複雜
始於覺得用藥係控制暫時睇到既一部份
但就打亂睇唔到嗰部份

咁點解無證據證明佢有壞處=真係有壞處

唔係真係有壞處
而係冇證據證明有壞處既意思,
係可以包含埋有同冇咁解
但睇返西醫既發展機制,
有可能壞處只係未做到某啲研究
所以先話暫時冇害
咁你自己衡量
冇就冇所謂
如果真係有壞處就挽回唔到
而得到既只係性愛快感
如果真係愛個女友會唔會要佢咁冒險法

如果你係絲就會明白食完改善經期問題係>過性愛快感

紅字已經證明佢係痴線

你冇睇我上個回覆姐

咁就咪Q食喇, 好傷身

宜家知驚喇 聽人講身體會虛弱咗好多
我比較驚日後生BB會唔會有影響
我想問下家計會係咪未夠25一定要去青少年保健中心?經期亂到痴線 季節性嚟M咁濟... 之前睇過一次婦科專科食過藥之後就嚟咗m 但係都係治標唔治本 睇一次又貴到仆街 窮學生俾唔起 所以想問下家計會有無得睇?想拎避孕藥調經

btw 好開心終於有post講關於避孕藥

唔洗多謝我

任何藥都三分毒

有扑野既話 係會親密好多
對關係黎講 係有昇華
保護好自己同唔係濫就得
我食開都有睇家計會同有用套
下下都臭雞 你屋企都幾無家教
完全唔識尊重人

任何藥都三分毒

婚後想做愛一樣都係食藥

上面嗰條友真係痴上腦
食藥就臭雞
人地婚後唔比唔想生小朋友架?
婚後唔比食藥架?
婚後唔洗調經架?

無知係咁
有同事40歲都有食 唔想生唔比?
咁唔可以有性行為?

粒藥勁細粒,仲要甜甜地

我覺得粒藥有少少痴喉嚨
好驚cake住喉嚨 次次都勁飲水

粒藥勁細粒,仲要甜甜地

我覺得粒藥有少少痴喉嚨

粒藥勁細粒,仲要甜甜地

我覺得粒藥有少少痴喉嚨

藥味咁喇 我食安意避
太細粒唔太慣
成日想食藥或打針但又唔敢

打針就唔好喇 經期會好唔穩定

打針就唔好喇 經期會好唔穩定

食藥好麻煩 同捚我最怕肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞