有冇絲食開避孕藥?

293 回覆
24 Like 35 Dislike
阿哈哈哈哈 唔好做女人做到咁低賤啦
你話你專業靠個肉體維持生計都話,拍拖都要食藥摧殘自己身體黎方便個男人鳩痕可以中出你

愛你既男人根本接受唔到因為自己一時歡愉而要自己交往既女仔承受食藥後既任何副作用!!!

任何藥都三分毒

痴線你以為避孕藥得避孕一種作用?
做好暑期功課未呀小學雞

小學雞??? 分分鐘我老過你啦
呢D食藥等中出仲要唔肯認既Mk妹
扮曬野話:調經啊,調節荷爾蒙啊
大家都心照架啦 好心提醒下你食藥點會唔副作用
唔洗咁快老羞成怒既

咁我唔明你點解食到咁大個人都覺得食藥調經係得個樣?
我去睇專科醫生佢都係叫我食藥調經
點心照呢

on9仔有樣睇已block

我都block 左,on99
男人老狗食乜撚野避孕藥
「唔戴套係益左男人」
哩一個假設根本直頭講到做愛係好似服務男性咁,如果做愛唔係雙方同時享受的話,根本上做愛已經有問題,其次女性都戴同唔戴安套都有唔同感覺,男方覺得舒服同時女方亦然。

「唔戴套就俾人中出」
哩個亦都係雙方應該去溝,唔戴套一樣可以體外射精,食藥係為左進一步降低懷孕風險。

至於食唔食藥好睇雙方性史,出去玩開或者成打Ex嘅最好就戴返套,安全套除避孕外,最主要嘅用途就係防止性病。我覺得單一性伴侶嘅情況下食藥問題真係唔係咁大。

而避孕藥又分口服同打針,口服嘅食得唔準時或者漏食會好麻煩,絲打上去家計會問下醫生啦
阿哈哈哈哈 唔好做女人做到咁低賤啦
你話你專業靠個肉體維持生計都話,拍拖都要食藥摧殘自己身體黎方便個男人鳩痕可以中出你

愛你既男人根本接受唔到因為自己一時歡愉而要自己交往既女仔承受食藥後既任何副作用!!!

任何藥都三分毒

痴線你以為避孕藥得避孕一種作用?
做好暑期功課未呀小學雞

小學雞??? 分分鐘我老過你啦
呢D食藥等中出仲要唔肯認既Mk妹
扮曬野話:調經啊,調節荷爾蒙啊
大家都心照架啦 好心提醒下你食藥點會唔副作用
唔洗咁快老羞成怒既

咁我唔明你點解食到咁大個人都覺得食藥調經係得個樣?
我去睇專科醫生佢都係叫我食藥調經
點心照呢

on9仔有樣睇已block

我都block 左,on99

香港啲性教育就係俾嗰啲人搞到鳩哂
食咗優思X兩年幾
一開始皮膚好差,食咗後完全無爆過暗瘡,最多係經期前出少少粒粒
食避孕藥可以控制經期,真係安心好多,而且流量少咗快啲完經期
避孕嚟講真係算係咁,無出過事
怕煩唔想日日食藥就去打針囉
btw家計會配藥好平
但唔係話長期食會容易不孕咩?

2018年都黎緊嫁啦
「唔戴套係益左男人」
哩一個假設根本直頭講到做愛係好似服務男性咁,如果做愛唔係雙方同時享受的話,根本上做愛已經有問題,其次女性都戴同唔戴安套都有唔同感覺,男方覺得舒服同時女方亦然。

「唔戴套就俾人中出」
哩個亦都係雙方應該去溝,唔戴套一樣可以體外射精,食藥係為左進一步降低懷孕風險。

至於食唔食藥好睇雙方性史,出去玩開或者成打Ex嘅最好就戴返套,安全套除避孕外,最主要嘅用途就係防止性病。我覺得單一性伴侶嘅情況下食藥問題真係唔係咁大。

而避孕藥又分口服同打針,口服嘅食得唔準時或者漏食會好麻煩,絲打上去家計會問下醫生啦

我估你係絲 你講得好詳細,多謝你
食咗優思X兩年幾
一開始皮膚好差,食咗後完全無爆過暗瘡,最多係經期前出少少粒粒
btw家計會配藥好平

我就係聽我朋友話食完爆曬瘡同水腫 搞到我唔敢試
多謝絲打,都係去家計會問吓先
係幾安全 不過真係要準時食
我自己去家計會買 佢俾我嗰隻萬寧有得買 差成$30
同埋會有人follow up你食藥嘅情況

2018年都黎緊嫁啦

對唔住囉 小學冇教 中學讀男校更加都冇講呢d

咁係咪食開就要keep住一直食
有冇試過唔記得左食/停左藥
經期即刻會唔準??
本身黎M時候唔準 黎親M都會標冷汗 頭痛 暈 嘔
有次用左套但係都好耐無黎M 驚得滯去左睇醫生
醫生建議我不如試下食藥
食左差唔多三年 我覺得除非我將來有能力打算生小朋友
如果唔係應該都會繼續食
食左之後黎M時間準左日子又短左 M痛又少左
M巾都用少左 無水腫無爆瘡
我覺得你如果想試下食藥第一次最好都係睇醫生聽下醫生點講
之後睇真D個說明書睇下點食先岩

我唔明如果有固定既性伴侶 食藥有咩問題

絲打有冇停食過?會唔會一唔食個經期又亂又再m痛
有冇絲打過避孕針?我老母好鐘意摷我啲野所以廢事買藥 好易俾佢發現
食咗優思X兩年幾
btw家計會配藥好平

經期即刻會唔準??

食咗優思X兩年幾
btw家計會配藥好平

經期即刻會唔準??

係 食開就keep住食
你停既話過幾日就會黎
所以食完21粒 然後停7日既原理就係咁解

多數都係唔記得食1日 第二日記得個陣就要即刻補返粒
如果你只係漏食1粒的話基本上唔會點影響period
但係如果當日需要敦倫就最好另外再用condom

本身黎M時候唔準 黎親M都會標冷汗 頭痛 暈 嘔
有次用左套但係都好耐無黎M 驚得滯去左睇醫生
醫生建議我不如試下食藥
食左差唔多三年 我覺得除非我將來有能力打算生小朋友
如果唔係應該都會繼續食
食左之後黎M時間準左日子又短左 M痛又少左
M巾都用少左 無水腫無爆瘡
我覺得你如果想試下食藥第一次最好都係睇醫生聽下醫生點講
之後睇真D個說明書睇下點食先岩

我唔明如果有固定既性伴侶 食藥有咩問題

絲打有冇停食過?會唔會一唔食個經期又亂又再m痛

試過停食過 因為去左第二到讀書
廢事拎住咁多藥去 就停左 番黎就食番
唔食果陣經期無亂過 不過D M量就多番好多
有M痛 不過無再好似以前咁誇張 最多都係痾
就算完全無副作用
要成日心掛掛幾時食藥都唔好啦
食咗優思X兩年幾
btw家計會配藥好平

咁誇張 係咪呢隻牌子嘅藥唔適合佢呢?
家計會見完姑娘就有得配藥,不過要記得自己經期日期,姑娘會問
食咗優思X兩年幾
btw家計會配藥好平

食咗優思X兩年幾
btw家計會配藥好平

有,btw 我食優x
So far幾好,食左8個月皮膚都好左,不過頭一個月食真係冇胃口同作嘔😟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞