懷孕原來唔易..

1001 回覆
5265 Like 125 Dislike
我果陣都八週先聽到心跳,放鬆啲
屌 唔比係DNA出事咩
我果間公立反而係唔比咁早返去照,係自己5週出去照都係無心跳,只係我預咗想睇清楚位置
身體太差係咁。 飲多啲魚湯補下養營先
生之前,畀多啲錢買私家服務。你想幾時睇個B都得,同埋梗係要mon住個B啦!
生同生之後,去公立。服務齊全又免費。
未得閒爬文 想問咩係ivf
加油
大撚把精, 只係無女比佬射入去啫......
我都係…扎起倒吊我老婆半個鐘..再同自己啲精打氣
加油, 希望你哋平安
我另一半經期唔準,一二月一樣,三四月又第二個日子,加上佢工作壓力大
你意思係搵到排卵日個一日既前後一個星期日日做?
但我點計到幾時前一個星期?黎m後?

女性做運動有冇話咩運動?跑步都ok?
浸腳係就咁日日浸熱水定薑水?沖涼後?
問題太多唔好意思thanks

同埋介唔介意tg傾有野想請教你
我太太係因為check 到BB基因問題
決定終止懷孕 個肚已經明顯大
BB識得踢媽媽
最心痛係望住ultrasound
醫生拮針落去BB個心度停心跳💗
之後我太太陣痛排左十幾個鐘先生出黎
諗起有套台劇係講人工受孕的夫婦,好寫實

叫未來媽媽
收皮喇你死黑暴黃賊,食碗麵反碗底,躝出香港喇你,香港生養你,你走去「勇武」破壞
20幾生, 你估真係fg 50?k , 你講野都幾撚冇腦
比我揀,都一定係先救老婆
有簡呀無錯到,呢間醫院係泰國皇室成員都係呢間做ivf的
唔使諗

做哂錢都係老婆先
後生邊有錢?你養?
頭兩個月係好易陀唔穩
所以啲人傳統話3個月之前唔講費事BB小器
實際係因為3個月之前個BB未長大 好易小小事就保唔住 所以通常審慎啲費事親戚朋友空歡喜一場
同埋呢種情況都可以有機會再有過唔一定流產就會令到再有BB嘅機會好微的
始終生殖能力有分別
以前啲人40幾50歲都死
十幾歲就結婚
30幾先生第一個已經比人笑
而家雖然人類長命咗
但30幾歲嘅多數做嘢 壓力又大 又已經唔再咁健康體能退化 所以係難啲
我都親耳聽撚住
話香港唔適合生
跟住一年後,話有左喎

另一個係d 姐妹群講唔知個老公係咪可以依靠定豬隊友
想肯定d 先生
過三個月就話有左
計返時間,佢講果陣已經有左或制造進行中
唔存在要肯定老公呢回事

佢地有左,個壓力就立即落入身邊既fd
除非你係好鐵定同大家講一定唔生
所以,生仔都係要角力,要鬥快
越遲越大壓力,越大壓力越生唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞