點解大陸人會咁鐘意睇埋啲咩修仙on9野?

565 回覆
876 Like 216 Dislike
滄元圖小說爛尾,我睇完屌出聲
唔係掛,你睇吓眷思量就知咩叫大製作,d模組係有心機整,d人個個係唔同樣,唔係罐頭野
另外少年歌行都唔錯,武俠類
依d咁靚無得比 我只要唔起格 技能靚就得
我睇過又覺得ok既小說+動畫
斗羅:大作,奇幻類
斗破:大作,偏奇幻類修仙
冰火魔廚:建議睇小說,動畫有d柒
凡人修仙傳:傳統修仙既經典,動畫靚
遮天:穿越,傳統修仙,動畫靚
完美世界:遮天既前傳
仙逆:傳統修仙,動畫靚
星辰變:另類修仙體系
少年歌行:原創動畫,武俠
師兄啊師吧:近期最推,穿越,封神榜改篇,少少搞笑,動畫靚
我睇過又覺得ok既小說+動畫
斗羅:大作,奇幻類
斗破:大作,偏奇幻類修仙
冰火魔廚:建議睇小說,動畫有d柒
凡人修仙傳:傳統修仙既經典,動畫靚
遮天:穿越,傳統修仙,動畫靚
完美世界:遮天既前傳
仙逆:傳統修仙,動畫靚
星辰變:另類修仙體系
少年歌行:原創動畫,武俠
師兄啊師兄:近期最推,穿越,封神榜改篇,少少搞笑,動畫靚
當睇網遊世界ff文
反正佢地現實世界連國寶都揪唔過
睇過好多, 永遠戰力膨漲:
開頭元嬰期係大能, 係一派之主, 至高無上
後來會變成元嬰期多如狗, 螻蟻存在. 最勁果批變成合體期
主角點樣提升戰力都係墊底被追殺又盛, 升到第幾級都係果個套路
日日食元素周期表, 食完練仙岩哂
經過"指個方向"果本書之後我已經免疫不斷去新世界嘅書
咪即係升呢?on9在哪?
不如你講下邊套異世界穿越係無功能選單睇自己能力值?
修仙個設定仲好,丹田練氣,由肉體到精神層面咁練,而且因為修仙逆天而為會有天劫,有趣好多
番茄盤龍、星辰變係顛峰
雪鷹領主係最後一本好睇了
日日都睇,個重點就係人人都可以寫文,
但有幾多個可以成功,我地以前睇既都係人地投稿比報社,報社既人覺得好睇先刊登,呢家少左呢個步驟。
大陸人睇修仙就係想威想型想代入主角
啲game直接套人地online game個模式落去
話咩體驗修仙
個重點都捉唔撚到
最勁唔係天庭嗰位時間道祖?而韓立同過去嘅自己合作打天庭,最尾自己都唔做時間道祖
作者耳根算有肯挑戰自己唔重複,每本書主角都唔同性格,配角描述有印象
咫尺都唔夠無敵劍域癲
由第5章殺到第3000章
唔係好記得,但韓立好似係咩咩殿既殿主,之後一齊打大佬?

呢套真係要睇下
輪迴殿殿主
小說我都煲左好耐,動畫真係有排出
溝埋太多粉紅意志既小說見到就會棄書,
唔反對佢地有意識形態但每次見都會尷尬癌病發,
凡係鬼子棒子就係低佢大中華一等, 充滿歧視既味道,
同埋似是而非既國家命名方式又係嘔血, 都唔會想睇落去,
你話ABCD國都算, 係要揀個字頭然而睇唔明講緊邊度,
其實系統嗰啲野係次要
最大問題係凡人修仙傳係不停換地圖升level, 除咗主角外既所有人物都係換咗新地圖就永遠唔會再見

咁既小說係無好睇既劇情同深度
鬥破點都有一件事或某一啲人物跟住,但凡人修仙傳無
仙逆越後越神,
化神要先化凡,
睇幾多次都係眼濕濕
講真 講吸引度黎講凡人真係唔係鬥破 遮天個皮
仙逆真心好睇
唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞