召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (114)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我嗰陣都揸咗成30個鐘先考路面應對依家嘢攞住 stimulator 都幫唔到你
恭喜,對比學車上堂不停燒銀紙,一百幾十請飲野濕濕碎完全無所謂,我上次重考都係東院pass,如果重考樂活我得7成信心,開車考官話轉右知道行東院,即時有9成信心
東院線要留意嘅位置同事項都簡單好多
咪當補多一堂鐘
開心錢
係 基本9成pass
落車個時考官捉住我阿sir傾計

問我平時手車點 唔知我望咩
佢話平時都唔錯 可能緊張

佢幫我兜

唔係又肥
呢一舊低俾
下?可以咁架咩
咁我做捉哂擰頭望鏡
都無咩問題
星期六1040跑馬地,係好簽嗎?上次肥27,30,34
淨係搶你口啫
你嚇親依度啲細嘅
對唔治
星期六1040 咁都唔合格你都係唔好考算
如果有車但佢停埋一邊/小巴上落客
咁我點判斷行唔行得?
想問下3手掉頭點判斷自己回返直軚未?
平時轉彎冇問題 但3手掉頭扭盡之後好多時都唔知回軚要扭返幾多 因為同時又要望鏡
如果對面線小巴站上落客, 你過燈位收慢再慢慢轆埋去袋口
埋去果陣趁仲有啲時間就望下小巴嘅動靜, 再決定下一步係停定定係繼續轉右
見冇乜人上落應該就開快會開走, 咁你咪停車
多人上上落落嘅咪爽手啲轉埋去
你記得你轉左幾多個圈, 回返幾多圈係去中, 再睇軚盤回返中咪直
van/私家車講緊得兩圈軚, 靠自己心入面數住, 眼尾𥄫住軚盤個貼紙記號
另外有啲師傅係教回直完再扭多半圈至一圈, 快手回得多過兩圈其實仲好, 代表下一手可以快啲扭到盡
你甘圣力你有咩牌
冒昧一問, 你連登同真人都係P牌子?
有啲官係咁,想肥人果陣有機會落車後揾個師傅了解下學生平時上堂情況係點樣再決定

咁你平時上堂真係做無問題一時大意,你又上夠堂比師傅賺咪幫下你口。你平時上堂都窄窄地,又上唔夠堂比師傅賺佢咪唔幫你口,甚至師傅會考前主動講聲比官知要小心啲。都聽過師傅話啲官有機會係落車揾個師傅鬧話個考生咁樣都唔提早講聲比佢知。
LIHKG P牌
點睇条P牌子見到我井820個留言扮瞓扮目弟吾刀?
你咁樣唔會令我驚架
我唔似哋鐵搶口學車freshman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞