有冇人覺得Leon 黎明真係一個不可多得嘅傳奇

269 回覆
139 Like 18 Dislike
咁靚仔都戴綠帽
人緣無得講啦
佢成日笑已經令人放下心房
男人婆性格不嬲先係最多朋友
幾時有見過靚女多朋友?
MC好矮 應該冇170 同埋彭牙哨
樂基兒鬼妹仔性格應該鍾意玩鍾意蒲唔想咁快定落嚟
只能夠講喺對的時間遇上錯的人

佢講過自己係想有個簡簡單單嘅生活咁,我記得佢之前接受無線訪問嗰陣仲話咩搭飛機嗰陣見到好靚嘅星
好想喺沙灘海邊簡簡單單同自己鍾意嘅人一齊睇星星咁

所以我覺得佢唔係好注重名利注重自己個人生活體驗多啲 that's why 喺四大入面最早宣佈唔攞獎
啲女人好憎李嘉欣
身邊啲女仔friend唔知點解成日都話舒淇好靚好有氣質,李嘉欣嗰啲又話人貪錢拜金臭雞八婆其實唔靚

唔係啩李嘉欣唔靚
佢傳統嘅意思咪係咁囉
我唔記得咩訪問喇
依稀記得佢係類似話要組織家庭,希望有住家飯食呢D

真係好白馬王子feel
李嘉欣自己講過佢冇朋友佢話最好嘅朋友就係佢阿媽同佢家姐
娛樂圈最好嘅朋友就係Leon

形象影響,有時女人就係鍾意捧啲冇威脅性嘅上位,睇落有威脅嘅有殺傷力嘅就要踩返佢落嚟平𧗽心理
到呢一刻娛樂圈都搵唔到任何一個人接近佢嘅氣質更遑論超越
同款謙謙君子 倜儻風雅嘅公子哥兒氣質我淨係諗到Danny
呢啲氣質係普通家庭培養唔到出嚟,一定要有返咁上下家底同埋底蘊
加上Leon喺英國讀過書,所以就更加有紳士風度
真係白馬王子嚟
講得出舒淇靚嗰個係咪唔正常當初佢拍戲啲人直程話佢樣衰
依家老咗係叫做有氣質同埋順眼左,好好多
但係嘉欣依家50歲 我覺得都係嘉欣完勝佢

根本就係啲人將錄音事件同佢個樣混為一談,佢人品係差但唔影響佢靚
有少少兔仔牙所以你見我話佢係睇得下嘅fuck boy樣
但唔係頂級靚仔
不嬲正常玩夠咗嘅男人都係想咁
我覺得哥哥都有
佢好爛玩咩?
都幾幾守身如玉feel
哥哥係比佢多1分剛柔並重,型得嚟有少少雌雄同體嘅味
Leon呢啲就典型嘅白馬王子男女通吃,鍾意哥哥嘅人未必鍾意黎明
但鍾意黎明嘅通常都會欣賞哥哥
好純㗎佢嗰陣吳君如話佢好純情,乖仔嚟
嗰啲緋聞女友全部媒體送俾佢
所以話呀,當年冇段段傳同舒淇一齊之後仲要自殺啲人點接受到,之前嗰啲明明個個都掂同佢幾襯
係囉我記得有一張報紙定唔知咩直程係用黎明fans紅館演唱會外數臭豬皮博上位去做標題
笑死我
又唔見黎明fans會數臭嘉欣因為嘉欣個美貌真係太癲嗰陣又未爆出錄音事件形象幾好,高貴冷艷 同Leon拍埋一齊相得益彰金童玉女

豬皮行埋去Leon到好似鄉下妹咁
唔係花心王子但深情咩,老實講男人後生點都會溝吓女仔食吓女啦爛唔爛玩都咁話,尤其佢咁靚仔,甚至啲女自動送上門啦
嘉欣㗳晒佢糖咁靚女 咁高高在上嘅嘉欣都咁冧佢
應該全香港嘅女都當佢係夢中情人咁滯
所以話呀,我信佢唔係爛玩嗰啲,但身為男人點都想玩一下先再組織家庭,而老婆係唔會同女朋友一樣條件,李嘉欣嗰啲一睇就知做唔到老婆囉,玩下拍下拖就算
係鍾意黎明外型氣質嘅人唔一定會鍾意張國榮,張國榮油頭粉面其實唔同類型
張國榮係不羈,黎明高大英偉似白馬王子
係,五官比例錯晒都話靚同埋佢身型同言行舉止邊似有氣質,自信同有氣質唔同但好多人都撈亂咗
心口有個勇字,夠晒貼地,翻版鄭秀文,仲有啱啱紅嗰陣形像清新,但依啲質地一睇就知唔係巨星料,咁都叫做天后真係得啖笑,連鄭秀文當陣時好多人都唔認同佢係公認天后啦,點知標準越整越低嗰陣興貼地,比較有共鳴,造就咗根本唔係明星料嘅上位,例如twins 依啲咁,所以出唔到去理所當然
至於mk鋒,反叛小子囉夠晒MK夠晒柒/chok ,引到啲反叛期mk少女追捧囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞