有冇人覺得Leon 黎明真係一個不可多得嘅傳奇

269 回覆
139 Like 18 Dislike
啲歌好聽都已經不在話下
個人又有善心 又Nice又善良又做慈善 對人又好
又靚仔 點解可以咁完美?
佢着西裝應該係全個娛樂圈最好睇
就算老咗都依然好優雅,好自然,冇乜膠味,謙謙君子 倜儻儒雅
依家娛樂圈唔會再有呢一個存在了

唔講佢靚仔到癲嘅全盛時期,
近50歲/50歲以上嘅Leon都咁靚仔
屌打依家娛樂圈
呢首歌係一位好好的老友分享俾我聽
我想藉住呢個平台分享俾大家
https://youtu.be/AyNFfMQtKpw?si=QavMb1sVJ_m9-czY
呢首係相對冷門啲
不過Leon唱呢啲溫柔情歌真係冇得頂
姜濤完勝
不愧是有十國聯盟粉絲團的男神
體重上係
小心犯鏡安法
駁唔到
Leon啲fans數量仲多啦
當年各大頒獎典禮,每一次都係Leon啲fans最多
掩飾得好,實際一條閪佬
可惜無仔
邊忽閪?成日講嘢鳩噏唔使本
佢做慈善係出晒名,創下受惠人數最多嘅世界紀錄,千禧年代成日開show 就係為咗做慈善
聯合國得三本嘅護照佢都有份拎,仲要係拎最高級別嗰隻which is 馬雲都係嗰本嘅Level
人又好心地又善良,對身邊嘅人都好好,謙謙君子。
對啲fans不知幾sweet ,啲fans去睇佢演唱會,佢會提人哋小心啲唔好整親
https://youtu.be/5wsm2AClkKM?si=ysjwPErhxeYuG7M9
1:22:30 幾sweet

仲有1997演唱會,黎明俾啲fans摸頭髮摷亂咗個髮型,都冇嬲,反而仲好得意咁作狀扮打個fans,一啲都唔小氣
https://youtu.be/Id0kXUC-djI?si=CGs_BCR2ihIAv5H4
15:07開始睇幾十秒都睇得出佢咩人格 提啲fans小心唔好推
俾人摷亂咗個髮型都冇嬲

再加上2016年演唱會事件佢咁有擔當,睇唔出佢閪嘅地方喺邊

加上同樂基兒離咗婚之後,一句說話都唔會講女方嘅不是,亦都冇喺傳媒面前浮誇做作,淨係講唔回應等等 保護得女方好好
娛樂圈嚟講我反而我覺得佢係數一數二嘅清泉,性格好
係囉如果佢生仔 唔知個仔會幾靚仔呢

如果佢同李嘉欣嗰種頂級嘅美貌女神生一個,唔知啲仔女會咩樣
同西女人生就唔好掛
齋講美貌唔講人格
又唔會用爸爸啲錢買大麻,要食都靠自己賺錢買,好孝順
啲金句都係世界級
佢着西裝應該係全個娛樂圈最好睇

尊龍
仲要好打

以前一拳打爆牆
diu, 你自己都話leon個人又有善心 又Nice又善良又做慈善 對人又好.....
齋講美貌唔講人格?
講香港娛樂圈
尊龍嗰啲係再高一級神級嘅存在
黎明夠高 個膊頭橫 條腰又瘦
基本上着咩都好睇
着西裝嘅靚相實在太多,post唔晒
佢就算唔係着西裝着件普通貼身嘅T恤 都顯得佢身材好好骨架好靚

講緊生出來個仔個樣
齋計美貌嘅話嘉欣同佢生出來個仔應該世紀級
嘉欣美貌係前無古人後無來者,唯一同佢匹敵就只有柏芝
齋講美貌得嘉欣企喺佢隔離完全冇俾佢搶Focus,兩個金童玉女咁
當然嘉欣私底下人格麻麻
咁靚仔都冇人推
唔狗又喺度搞搞震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞