有冇人覺得Leon 黎明真係一個不可多得嘅傳奇

269 回覆
139 Like 18 Dislike
到呢一刻仲好靚仔喎
上年年中同年尾佢狀態依然好好

幾個禮拜之前出活動,依然係好後生,眉目如初,好精神奕奕
冇膠味+仲好有氣質
樓主應該係想當佢哋係動物咁樣自家繁殖
驗眼啦
吉狗分身?
好易腫,一腫就唔掂,後生已經成日水腫,老咗更嚴重
Leslie屌原振俠好難睇喎,兼屌四大入面三個人唔識唱歌之後被葉蒨文屌返佢佢都唔識唱歌冇資格評論人
20年後到啲小朋友懷念薑逼
呢啲經典都不能再經典都唔使我po
吉狗仲鍾意陳慧琳
你終於入嚟
佢後生真係成日水腫仲要勁明顯
但係水腫咗都依然靚仔咁解
你變態有病睇醫生
@吉村蛇
冇錢
去賺錢
黎明拍墮落天使嗰陣時,姜仔仲喺佢老豆個春袋入面游緊水
黎明以前d電音舞曲
好多印尼華人都係咁樣俾人玩死咗, 由一個火坑跳去另一個火坑
芝麻仁社會係唔會有建設, 做大個餅嘅概念
從來無錢都只會諗辦法去搶現有資源, 亦即係陶杰講嘅小農DNA
你睇某地區最近瘋狂鳩抄牌, 捉人亂過馬路, 搞垃圾徵費就知咩事
有片?
毅進生個髮型係敗北,好心就剪番短d唔好嘥咗個靚仔樣啦,做乜要跟風整埋d韓仔頭,一d個性都冇

睇吓希哥當年除咗樣靚之外,個頭都型到仆街,加上又有鬼仔性格,成個氣質出晒嚟

毅進生只係五官靚,但內在carry唔到,你話影平面廣告硬照就呃得吓人,一做訪問講嘢就會扣分

相反mc講嘢就好清晰,醒目大體
另外edan講嘢都ok
兩位一體 越夜越有機 心情好 呢啲都係後期啲嘅歌勁好聽
記得係訪問嚟,然後兩條友互屌,張國榮屌葉蒨文臨頒奬典禮博宣傳,明明冇屌佢唔關佢事葉蒨文話嗰三大天王經驗尚淺,應該要體諒而唔係批評,佢哋唔似張學友咁老,依三個係支撐緊依家嘅樂壇。然後佢嗰陣又吹捧王靖雯(王菲)已經係天后(得一首入屋爆紅歌受傷女人,其他好似miss u night n day 同多得他hit咗佢嘅唱功但唔入屋,雖然受傷女人真係超紅,勢頭已經超過憶蓮嗰陣係佢同葉蒨文爭),帶王靖雯上位
後生帶超可以遮到,仲係靚仔,老咗就真係唔得,唔腫先靚仔
佢早幾個禮拜出活動嗰幾張應該冇水腫啲五官都仲好靚好清晰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞