有冇人覺得Leon 黎明真係一個不可多得嘅傳奇

269 回覆
139 Like 18 Dislike
我以前覺得樂基兒好樣衰依家越大睇 覺得佢又靚又正身材又好sweet又有氣質
反而豬皮我就一直都覺得好醜樣好老土完全冇氣質好cheap
呢三個真係典型八婆
舒淇 同 樂基兒 個咀係同一類型
係呀, 愛回家嗰個, 馬壯個女朋友
樂基兒成個樣高級過豬皮好多人哋又係鬼妹仔ABC
同埋樂個嘴靚少少
舒淇成個大口狗咁
只有soching一個係清泉

心0 - 唉, 都咁老仲玩女團
winka - 臭雞
gao - 都係老
marf - 臭雞
candy - collar版姜濤
day - 臭雞
ivyso - 無意見
Ivyso=大口狗
我唔明點解啲人會話佢靚,
最多叫做幾sweet 唔醜樣嘅後生女樣
個口好大
但黎明為咗豬皮自殺, 唔知堅定流
連登仔中意啲女吹, 可能貪佢口大掛

黎明經理人指名道姓話係舒淇經理人炒作出嚟借佢上位
吹到黎明同舒淇拍咗七年拖但係冇一個傳媒影到一張親密小小嘅相,唔好話親密少少 佢哋兩個date嘅相都冇一張

反而Leon同李嘉欣/周海媚呢兩個好似大機會啲,有啲蛛絲馬跡睇得出外貌上嚟講都係依兩個般配啲

Leon同嘉欣勁金童玉女feel

上次喺條街度見到有條友post Ivy ,下面有條友留言話個口可以含四碌嘢
我喺條街度笑咗出聲笑到GAP gap聲
可惜哈哈霸霸呢,持住自己識少少空手道就周圍挑機,話人垃圾,仲搶咗人條女。
閪唔閪唔知 只可以講佢係一個好老闆
咩料
嗰個應該叫姜明
4碌咁多,牙簽仔真係慘
一碌巨龍頂到佢喉嚨,再出嘢,等佢濁親先爽
如果佢老竇唔係走得切就隨時變咗[還看今朝]任達華一家咁
原振俠 幾個女角色+造型都靚到仆街
姜濤完蛋
黎明勁在肯轉型唔食老本,由情歌王子到唱電音鳩歌令2000年後啲夜場,Disco,Fing場日播夜播。仲令鄭秀民,陳惠琳都跟風唱。最後紅到比政府禁播。
時世唔同咗而家先識欣賞佢呢種小說話嘅沉穩謙厚,以前世代娛樂圈劉華嗰種識玩識撈啲人覺得型,153倫伯阿叻嗰班圍威喂勢力玩晒咁滯,睇返黎明張國榮呢類真心清泉而有能力紅透係好勁
嘉欣一行出嚟即刻秒殺所有
係得王菲有啲氣質叫做喺佢面前冇大幅比下去
洪欣 朱茵 本身就咁睇都還好,一拍埋大美人嗰度即刻好似路人咁
嘉欣真係勁靚
情歌王子再變成 用廣告橫掃香港樂壇
跟住再玩電音 真係keep住進步
本身啲歌都只係氹妹妹仔嘅情歌
但係佢同阿Mark去韓國考察,好有前瞻
啲電音歌到而家聽返都唔會老土

一啲都唔會食老本
啲人成日話佢鳩,其實我覺得佢好有智慧
四大入面 佢最早宣佈唔攞獎 唔再同人爭
佢自己都話唔想俾啲攞獎呢啲名利嘢困死自己,想自己去做啲想做嘅嘢
於是就玩電音,呢一種前瞻同勇氣係四大入面冇人有

不過可能由於佢原生家庭好好,培養到佢係一個好有智慧嘅人,亦都因為原生家庭好嘅關係佢唔會眷戀名利 反而有勇氣去追自己想做嘅嘢 我行我素

加埋本身風度翩翩 儒雅倜儻 公子哥兒啲一份謙謙君子嘅氣質喺娛樂圈都已經好難見( 同款氣質我淨係諗到Danny) 所以就更加突顯到佢同哥哥嗰啲係清泉

Leon一啲都唔虛偽,真誠待人
唔似填海153 鹹校長呢班人又虛偽 又眷戀名利,到而家都仲係成日喺度擦存在感

劉德華呢啲基層草根嘅就唔捨得過氣,Leon呢啲已經淨係做到自己想做嘅事
而家四大天王最唔靚仔就係黎明
覺,我愛黎明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞