有冇人覺得Leon 黎明真係一個不可多得嘅傳奇

269 回覆
139 Like 18 Dislike
存入愛真係勁warm
其實佢不知幾醒啲人話佢鳩咋嘛
佢講嗰啲嘢雖然睇落去好似好鳩但其實幾有智慧
佢夠嘅話就唔會咁有前瞻 去韓國考察完再將個電音潮流帶返香港 電音始祖唔係吹出
同時亦令佢紅到去韓國
學友ok啦,輸咗咁多錢,仲有佢嘅女用佢好多錢,都要搵食嘅,佢唔算勁啦,佢本身份人係冇乜嘢填海明顯享受做明星,邊個市場大就去邊度,以前佢奶台灣添啦,本身牆頭草好識做人,佢咁我反而冇乜驚訝巢皮倫就明顯人格有問題陷家剷
張柏芝嗰陣巨星年代已經開始隕落
加埋佢咁靚,身材咁好更加脫穎而出但對比起嘉欣都係缺少啲 貴氣同埋氣質,柏芝一開始係清純 純情sweet甜美啲
嘉欣一開始已經喺蛇蠍美人咁款
但張柏芝一開口
我都諗唔明點解咸校長仲會有後生女fans
佢早丙年先喺大陸食咗個22歲定唔知23歲嘅女fans大陸妹嚟
真係諗唔透,你話Leon嗰啲食到都算啦
佢好識審時度勢適當時候做適當嘢,所以喺90年代佢係最受後生歡迎,即使90中後期張學友劉華(歌手)其實已經開始過氣但佢依然好hit,之後退出頒奬禮加自殺先過氣
佢同鄭秀文係依方面嘅表表者
大陸依家後生興港星嘛,吹奏舊人,話佢哋先似明星唔係依家啲流量明星繁花仲重新hit埋啲以前唔hit嘅舊歌,偷心我以前聽學友都唔多知依首歌存在,根本冇hit過
空手道又勁
娛樂圈真係少有
無品垃圾不了
遲黎明一兩期出道嘅古天,曉東,已經變晒樣,成個外型氣質好古怪
反而黎明郭富個樣成熟得好自然,另兩天王都老左,但外型神態仍然好有型見得人
佢身材出晒名整出嚟㗎喎不過身形比例好嘅
氣場冇咁勁,所以柏芝咪係玉女掌門人接班人,同周慧敏差唔多,不過佢係識做戲嘅,佢外型氣質去唔到鍾楚紅關芝琳嗰種一線level,但識做戲即使擺喺以前佢依種都會捱一下就會上到一線影星level嘅,尤其以前係配音為主,幫佢遮住缺點如果佢唔亂嚟㗎話,佢得嘅,佢做戲係ok架
東東,梁詠琪係女版東東,勁似樣仲要係瑩幕情侶
最後嗰張係唔係佢依家老婆嘅相,ok喎,臨老仲搵到伴有仔女算係咁,始終佢都離過婚又不再年輕
郭富城都唔表態啦,咪照樣可以喺大陸搵食
點解你張學友貴為歌神要講黑暴呢啲字眼?
點解要del po
好彩樓主話歌好聽

幾驚話唱得好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞