[親生仔] Google Pixel 討論區 (111) Pixel 8 Mint 新登場

887 回覆
3 Like 0 Dislike
明明係Google自己嘅嘢
但Google仲冇Samsung咁積極
Samsung好似都話喺度研究緊下放AI俾S22系用,如果到時S22都有,P6同P7系用家就真係小丑嚟
(不過其實依家對比S23系P7都已經屬於半小丑)
勁撚濕尻,明明自己張CHIP可以做到又唔做,充電次數同circle to search 都係
最仆街係Battary cycle 出完再cut返
睇6a個spec,重量同size幾乎等於p8
近呢幾代Pixel,機身拉長左,用玻璃背,加埋鏡頭金屬bar重左,攪到頭重腳輕,揸上手用時總會有種部機傾後就跌就跌嘅感覺
7仲衰過8,大芒加方角
真係好醜究竟係邊個設計
https://t.me/google_nws/3965?single

一體化靚過呢design
3鏡細pro
好 我今日開咗display P3試試
用緊pixel 7
啱啱返咗一次大陸
連唔到Wi-Fi
但係iPhone就得
因為佢連唔到google個server 以為你個wifi唔work既
你撳返繼續使用此wifi會就得
堅喎今次 有埋圖
前幾個鐘講Google唔肯下放Circle to Search,今次終於下放俾6仔同7a
速度好快
真係cls 上年12月去日本 得嗰3 4度 用部pixel 8 pro影相拍片都可以勁熱 好難想像喺香港重度使用會點
另一部s23u就只係微暖
Pixel都可以!!
直頭同pixel fans講 你用得八達通啦
終於可用細機影對面屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞