[親生仔] Google Pixel 討論區 (111) Pixel 8 Mint 新登場

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
某程度嚟講好過依家6/7乜都冇嘅
但都冇google 咁仆街, 新機一出, 舊機即變孤兒仔
7 都加番circle to search ......不過都係冷落左7 架啦
呢排用pixel7個Google wallet久唔時就唔work
特別係坐tube, 經常出感嘆號
有冇人個WhatsApp 都down 唔到doc
7/7P 無Gemini 咁粒TPU要嚟做乜
剩係修下圖咁?
近期wallet太多改動改到唔知幾時要verify幾時唔使
其實好多exclusive嘅喺新機出就會下放
無得熄verification 呢下真係擾民
但而家我又好多時唔使
超on99, 俾唔到錢勁老尷
其實最誇張係7同7p同8到依加都冇video boost
Google: 吊你,8仔都已經有audio editor啦,我俾埋8 video boost點賣8P,另外7系月中可以用Magic Editor了,仲想點
Google 你都on9....買pro 大部份人都係要大mon + 遠焦鏡.....關𨶙你個video boost 事
真, 我p8p 個video boost 真係用過3次, 拍條4K片5分鐘(9gb幾), 等左成星期先拎得
https://www.ptt.cc/bbs/MobileComm/M.1714986433.A.4D1.html

邊個部pixel有電池發漲/鏡頭破裂都可以好似呢個post咁
月頭轉返7pro做主機 真係好撚倒水
好難頂 唔知等唔等到10出
用緊p7,呢排室內成日收唔到電話
我覺得最弱智係要拍片之前著咗video boost先,通常拎起手就拍架啦
買8a不如買8仔仲好
手殘撚需要A

btw有五月更新未!?
買個透明膠殼算啦
好明顯因為佢唔想你用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞