拍拖真係好撚唔符合成本效益

407 回覆
1312 Like 279 Dislike
違反道德價值 出軌既事我一定無做過

不過當然自己都有好好多不足之處啦
邊有人完美?

都話只係想表達比你更好既人永遠都存在
原來係吹奏叫雞po
俾錯正皮
真係? 咁我真係要留意下先
同意巴打
唔係一隻手就拍得響

你睇吓nathan溝女就知錢 性格唔係最大問題
係捉唔捉得住女人個心先係重點

會唔會有機會係你花好多時間係增進自己身上?
令到大家少見左
見面又太攰搞到心不在焉?
見樓主又做gym又進修
女人要嘅係你忙到抽筋
但係會無啦啦走用foodpanda送一個佢鍾意食嘅冬甩之類唔等使但係有心意嘅嘢
感覺到你好在意佢就九成女都keep到

一個係例外
但個個都最後帽你都99.99%係你相處上有問題
但係你條件好難以割捨所以佢哋藕斷絲連
一係好悶 一係畀人感覺你唔在乎條女
不過出問題之前女仔多數都出咗聲
樓主你俾女朋友話過你有咩問題?應該總有一個有講過?

利申:希望樓主感情可以順順利利
如果用你嘅90%同60%,啫係有10%同40%就算有機會出都唔會出,咁實有個原因,嗰原因我估大機率都係因為佢滿足於依家嘅關係啫,所以拍拖嘅目標理論上就係要創造一段雙方都覺得滿足嘅關係。

如果唔得嘅,早啲放手,唔好拖到有其他外力介入就係最好嘅處理手法。
你乜都講成本
如果淨係想上最低成本屌西
上深圳羅湖村d冷巷150/200人仔就有得屌
無得沖涼果d
呢d最啱你
如果你淨係用賓周諗野
誰人又相信一世一生這膚淺對白
啱呀, 叫雞好過, 要乜有乜service
唔撚使受氣又唔撚做奴隸, 又要奉獻又要課金又要十熟狗頭
上深圳用既time cost已經蝕左啦…
咁一定係永遠存在架啦
你報復式食女叫雞唔等於呢d人會消失架啦
同時你係報復唔到真正傷害左你既人
Agger
廟街老雞 ssp咸濕髮廊囉
你淨係想低成本出火
搞清楚自己目標就得啦
唔好再揾正常人拍拖啦
內心強大嘅男人係唔會將寂寞、真愛掛係嘴邊 只會不斷提升同進步然後向下兼容女人 男人有錢/才華 or both 已經屌打市面上大部分競爭對手 愛?值幾錢斤?你試下搵唔到錢 供唔到樓要住公屋/劏房 日日逼巴士逼地鐵睇下條女走唔走?
所以我無再食女
因為真係害戈害己

選擇左去揼骨出火
知唔知講乜撚嘢啊on9 性同愛係無得分開 每個人都會有性需求無論男女係好正常 有一方性慾強亦都好正常
既然處於拍拖關係下即係大家默認左呢個需求 你話你果日攰我亦都會尊重咪最多自己打飛機 呢啲嘢互相遷就 但平常時間要去到又呃又氹先入到個窿既話咁我不如比少少錢買返個尊嚴? 做乜仲要同你拍拖? 你塊閪鑲金?
其實做男人, 有能力又未遇到岩既人 ... 就去玩多D 啦 ...
又唔係傷天害理, 有咩咁緊要 .... 做人開心要緊 ... 不過小心D 囉 ...
特別係香港 係男人地獄
呢個就係我個post想帶出既重點
女人係以戰養戰
越拍越得到更多
真係正常既aa未溝到前真係唔好咁多付出
唔違反道德價值係基本野,呢個真係唔係最緊要

講真用你講嘅物理條件,你絕對唔係差嗰啲,咁過去嘅ex講過你有咩唔好可能先係你點解感情不順嘅徵結所在
但而家樓主無話佢d女唔比屌wor
係比其他男人屌埋咋wor
你廢就廢,瀨落人地度
大把男人唔係靚仔有錢都拍拖拍得好爽
其實有嘗試過去溝通問下自己缺點/有咩可以改進下
不過佢地通常都係講廢話 我覺得你好好啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞