拍拖真係好撚唔符合成本效益

407 回覆
1312 Like 279 Dislike
已經過咗N年
不過我同佢本身唔熟冇聯絡
佢份人好KAM
唔知佢而家點
我細個先會覺得依個世界無咩人岩 唔會一生一世
但我大左先知 咁諗係好撚戇鳩
所有人都係有一個價
只係大家個價唔同姐
就好似轉工咁, 新工加你一倍人工又好做d, 有幾多個人會話本身個老闆對自己好好所有就唔轉工?
當然愛情唔應該係咁廉價, 但係呢個世代好多人都係咁廉價咁睇愛情
由其是依家you deserve better同女性解放主義當道, 生存上亦冇再要忠於單一男性既需要, 大部份女人已經唔會再好似以前咁從一而終
有時只係命運, 如果樓主條女一世都唔會遇上個有錢太子爺, 可能佢2個就係大家口中白頭到老既美好愛情
有句說話叫人唔好考驗愛情, 因為愛情往往係經唔起考驗, 唔好比大眾媒體創造出黎既假象呃到
韓劇之所以好睇, 就係因為咁美好既愛情係現實入面少之又少
最近又進修又返工壓力好大
有日開tg見到突然有個陌生人hi自己
內容係$400 按摩出火60分鐘樓上骨
反正單身寡佬 試下無妨
試完一次真係開左眼咁
成個世界唔同曬…

結論:樓豬正雞蟲。
此post已完
最長個段感情 直程想同對方埋牙結婚
但對方唔想結住

諗返起都算好彩 好事黎

以家結婚意欲係0
唔係女人先渴望人陪咩?
男人有事業都可以寄託下
得30 歲講到自已50咁
收埋你個d懶係成熟看透人生既諗法啦
根本自卑睇佢覆就知
七、八年
得啦咁我都唔否認每個人到人生唔同階段會有唔同睇法既

我都相信到我六七十歲屌女都無力
到時就好大機會想搵個伴陪下自己

不過到時再算啦
咁係你廢姐
識條仔食完條女再借埋佢錢唔還
獲得利益絕大於付出成本

利申:廢
溝開中上樣 明晒啦即係靚女
中上樣私樓又識打扮嘅 有仔都大把狗公埋身
Ching你講咁耐都係想合理化call g姐
我理解到你情路坎坷但又唔洗一支竹打沉一船人嘅
唔係個個人拍拖都返工咁
有好碼頭就轉工
我返工都好多人結婚生仔一家開開心心喎
同埋個人感覺好難量化,有人拍拖睇重性,有人睇重一齊成長/理解/一齊做on9野
你覺得叫雞可以滿足自己咪go ahead
但無必要用成本效益合理化
港女皆妓女
你值得更好

日韓台歐美
好過飛機場
十幾年有個佔10年
你周圍食到女 就唔洗比$400 出火
直接搵SP咪得
係自卑嫁世界有咩人係唔自卑?
自卑有時都係一種動力黎
起碼知道自己有咩不足

咪改囉 屌
睇你揀唔揀
揀個啱嘅真係357年keep住識女仔
先至好彩搵到一個

唔揀嘅一個月都出到pool
成日見到拍7,8年都分手嘅case
都唔知拍拖意義係邊
其實拍拖包括咗肉體及心靈快樂

商品價值的概念不適用
有一段時期分左手真係試過報復式食女
不過當然都要付出下心力(成本一定貴過按摩)

但又真係未試過識到sp
有既話真係按摩錢都可以慳返
靚女就係
普通樣或豬扒 追你 你都唔受溝啦
好撚痴線,俾人帽仲要成班係到blame the victim講到好似一段關係只有男方係要maintain咁
段關係條女冇份架?條女唔使一齊maintain?係有不滿嘅唔係溝通係跟過條好啲嘅仔就搞掂?咁不如唔使拍拖啦,大家做SP拎完快感咪搵過個,咪完全唔洗面對任何缺點囉
無人係完美,就算真係假設樓主性格點點點都好,啲女性格唔通就冇缺陷?
算係咁唔係你俾哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞