拍拖真係好撚唔符合成本效益

407 回覆
1312 Like 279 Dislike
你竟然會覺得佢認真分析 好恐怖
你加油啦
無撚有錯
巴打好波
咁其實有咩特質先係唔算悶
點先做到一個唔悶嘅伴侶
港女就係垃圾

我有大量證據

一齊幫港女平反(2)在KK園區PTSD中
https://lih.kg/3117725
兩個人會搵共同興趣
會分享日常生活
唔係一味靠其中一個係咁講
終極true alpha male降臨留言指點:

全宇宙全銀河系XXX太陽系地球雄性power排名倒數第一既終極弱雞廢柴beta渣撚連登毒撚男既post

雖然臭港女權納粹真係日益嚴重,大家有眼見到上面都一堆紅絲女權納粹希特拉留言,但樓豬你敗壞雄性男性男權,you don’t stand for your fucking ground直接有份導致臭港男女感情世界永遠港女趾高氣揚,氣焰熏天就係你隻小畜龍beta仔既錯?自卑?你都識講班女AAA CUP又唔撚識AA,咁咪揀一個正常女朋友,不過以你自卑格都只會吸引到蛇蠍蛇閪女權納粹臭閪等人埋單個種 利申:霸撚到有power叫班女出去做養返我都仲得 所以你真係好廢 敗壞自己都算 仲要搞撚到全部臭港男性都地位更加垃圾左
想知你對以上留言有咩回應
你點知自己條女以前係咪無套中出千人斬
所以你咪每次都失敗
巴打一定係叫自己條女出去做雞養自己 但條女都死心塌地愛你既人

但呢種唔我想成為既人 多謝了
咁樓主都只係話自己健康上進
冇比其他相處細節都已經比人話悶
好似有啲無辜
你要有呢種覺悟,個框架係去到可以隨時離開段關係/敢同條女講如果搵到個勁有錢既仔可以同佢一齊,冇乜所謂,你要去到呢種思想體系先好學人溝女
小弟愚見
溝女同維持關係係完完全全兩樣學問

不過正如我所講
研究咁多 正正經經去揼骨好過
實質係點都答唔到你,但以我經驗

會強調自己唔煙唔酒、好仔、勤力上進,中一樣都好悶
仲要講自己八舊腹肌,感覺上自戀型人格
做得好呀
真係勁多人係明明唔啱都死拖唔分手
最後就變帽事
但實情係兩個人本身有問題
嗰第三者只係導火線
$500條女就可以連屎忽都同你奶埋
仲可以住一晚
講呢啲其實係代表緊佢覺得呢啲嘢吸引到人
但實際上呢啲嘢係最唔重要
佢唔知道真正吸引人嘅特質係咩
政府professional grade 底薪都接近8萬
計福利 claim ot
過十萬

點會養唔起入門跑車

之前開會見政府d professional grade d人
揸車去停車場 雖然唔係跑
但都有幾多豪車泊係到
你無分析錯 我真係好撚悶
所以每次拍拖都有好多相處學問可以學

自戀人格緊有啦 上連登仲要唔洗開名
我諗做得gym既人都會鐘意照下鏡
睇下自己辛苦成果再motivate 下自己
但現實你唔會周圍同人講自己有八舊腹肌
又除衫比人睇嫁嘛
唯有係到舒發下啦
最斃個時未係呢
咁係咪話自己會嫖賭飲蕩吹先叫唔悶
悶唔悶唔係連登仔話事
係你女朋友點睇你份人
實有堆打手插你 但我大程度上撐你
我唔會話港女係臭雞 但「性格好」同港女真係大纜都扯唔埋
好似樓主咁 三大UG 政府professional grade已經吊打90% 連登仔都仲可以被帽幾次,睇到我呆左…(雖然唔知真膠定假膠)
港男有機會識下台灣女仔,苦練日文溝下日本妹其實都唔錯嘅選擇,眼光唔好局限港女,性格好嘅港女同醫生律師一樣咁難搵
係,我都係用喱民角度去睇
文史哲理,好多人覺得悶,但都會有沉迷呢樣野既女仔,會覺得呢啲人charm

但我哋呢啲普通人,真係覺得好悶
唔知樓主啲EXs 係咪同我一樣,都係呢啲普通人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞