拍拖真係好撚唔符合成本效益

407 回覆
1312 Like 279 Dislike
去叫雞啦,抵你比人帽
cp值高
揀好就上
想幾時就幾時
想換就換
如果每樣野都要諗到佢係有限期
咁其實你都唔岩拍拖
你又知 廿年後唔岩?
依D野邊有得咁諗 鬼知咩 咪就係要試出黎

如果仲要我解釋點為止叫岩 你都好似無諗過咩先叫拍拖?
似人拍你又拍
岩唔岩 你自己先知喎
自問自己都算專一好仔勤力上進
(唔煙酒賭嫖、恆常運動八舊腹肌)

隔住個mon 都覺得悶
連登最常見就係話自己樣中上唔差,有做gym正常身高平時鍾意睇書講到自己好高質出到嚟就係金鐘m記咁
加200中出埋
「又求又氹先可以執到一劑」

呢個情況同我一樣
人大左唔知邊度有得識單身女仔
好多都有男朋友
人大左
只能夠講自己都係好平凡
呢個世界根本永遠有人比你好
差在幾時比你遇到

我公屋出生 無父幹
三大 ug master政府工professional grade
外表就見人見志 身高樣子都係中間

溝開既都係中中 中上樣
身材唔係aaa就得
公屋 居屋 私樓都試過
通常都係小康之家
不過共通點都係知慳識儉

最惡搞個次講緊對手係公司太子爺
外表唔係話好出眾
但人地渣緊跑車返工

好難鬥

拍拖你都未知條女有冇sp 同比人中出啦
叫雞迫你帶套
應該做雞仲驚過你
樓主帽完先叫雞
如果你衡量一段關係嘅標準係金錢per每次射精,同埋射精嘅頻率,咁一定係打飛機最符合成本效益,之後就係叫雞
但普通人嘅情侶關係仲有感情,有心靈支持,有一同成長你感受唔到,咪去叫雞囉
恆常運動八舊腹肌
Add 我tg傾:hugo1991
最唔符合經濟成本係你,開埋啲垃圾post,浪費地球
一齊成長。拍十次拖有一次係都好。多數都食玩訓屌架啦。上面先有話恆常運動係悶
佢之後都一直會被帽
因為佢認為拍拖價值=扑野
叫雞啦
唔好介意
睇完你打一大輪嘢,我覺得係你性格問題導致你hold唔住一條女多過條件問題
你份人心底入面根本介意好多嘢,好唔chill
唔好以為你扮到好唔介意女人就FEEL唔到
亦唔好以為你做幾多外在嘢(進修、做GYM)就掩蓋到
啲女真係咁介意你嘅條件嘅當初根本連同你一齊都廢撚事,等你口中嘅超跑男嘅嚟媾自己好過
事實就係你性格問題令啲女唔想再同你一齊
我試過一段十二年既感情
當中真係又好撚岩變到要分手

我只係想表達係好難有感情可以行到一生一世
當然 你可以選擇原諒再黎過(我試過了)
你都可以屢敗屢戰 下段感情再努力
(我都試過、最後結局一樣姐)

咁你每十年唔岩又換一個
總會有一個可以陪你行到人生最後既
自己為屌閪搵埋啲垃圾女唔該唔好怨人
人越大越冇心機去付出 好正常
次次都有高質男搶證明你溝d女係out of your league
大學0個陣有個男同學講過同一番說話
不過最早結婚係佢
好似未夠30
屌你 增值自己又話人介意
唔增值又比人come on James

咁撚chill 唔介意咁我洗撚拍拖咩
我周圍食女唔好?
我自己一個都可以好撚chill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞