拍拖真係好撚唔符合成本效益

407 回覆
1312 Like 279 Dislike
到底拍拖為咩,兩個人一齊得開心但冇未來應唔應該繼續?
點解香港咁難識女仔,係香港完全冇女睇中我咁,app識到女出黎結果又係收皮 反而大陸d女易溝到爆,角色互換係女氹返我轉頭,又冇港女咁難滿足,香港溝女的確係唔符合成本效益

利申 仲嘗試緊溝港女,但識都識唔到
港女特別差

廁格偷食海鮮
山火打卡唔肯俾消防員疏散
沖繩租車Road Kill
日本唔交租周地M血

呢啲 上咗國際新聞

講真 有幾cheap先會食放題都要偷嘢食 食霸王餐已經仲要偷入去馬桶上面食 真係好撚噁心
咁打機為乜 食好野為乜
大陸d女邊度識
叫雞?
酒吧,但其實係講緊疫情前,已經冇返去好耐
酒吧
都係呃系屌啫
你都唔會同人過人世
屌喇星, 35歲+大媽 都接受.

即係人地去五星級酒店食意大利菜覺得好撚正,你話食薩莉亞都得啦,唔使咁煩,又便宜。大家標準唔同,無得好講
你睇完香港股市就會明點解
其實樓主覺得拍拖要符合成本效益
咁自然搵另一半會有差不多價值觀
都係講成本效益鍾意計數
結果咪有更好offer條女就會走
完全符合大家價值觀
求仁得仁
其實愛情不過係新鮮感
短時間嘅新鮮感應該係好撚正的
長久嘅愛情根本唔實際

所謂不在乎天長地久,
只在乎曾經擁有

所以師兄體驗過咁多次
對比起我呢啲超級毒撚嚟講
已經係贏撚晒
你擺佢個tg出嚟 咁我就信你啦
拍拖亦包括埋肉體及心靈不快樂
睇完你咁多回覆後, 我都明白點解你拍咗拖咁多次最後都冇結果. 除咗你本身有性格缺陷, 價值觀好有問題. 你乜撚都計住計住, 同你一齊嘅囡又點會開心呀. 隔住個mon都覺得你好撚孤寒. 少少錢都唔撚會駛係自己伴侶身上.
好心你就咪撚on9啦. 比人帽就係victim. 其實動物世界雄性追求雌性, 都係靠實力去掙同雌性去交配架啦. 雌性都係想搵件強壯嘅去生下一代, 唔通搵個病壞咩? 動物界又點會有分帽唔帽架? 雌性都只會選有實力嘅雄性. 只係人類社會改變咗哩種嘅繁衍生態, 靠邊撚個有錢就屌更多嘅囡. 就算條仔好撚毒柒肥, 只要佢老豆剩落大把, 佢都可以不停無套中出D 囡囡.
唔使咁大聲認自己係cuck
ching一定溝死女,做你條女咁開心,騎住條傻柒水魚又可以搵下個有錢啲嘅,可摸以分享下幫咗幾多條女上岸?
你係動物定畜牲?
你同我都係動物嚟, 只係你比現今社會規範咗, 咪變成為社畜囉. 咁你有冇諗過你生存為咩? 讀好D書為咗打份搵到錢嘅工, 賺少少錢, 去餐廳食好西, 買部智能電話, 上網打下online game. 去次日本旅行買一堆戰利品填補返心靈嘅空虛? 但一年70%時間都係重做緊社畜. 每日都係勞勞碌碌.
你應該會好比好多基佬圍住
其實件事都唔同 400蚊淨係出火 溝條女又車又吹又剩 重有可以2h3q 呢度計番市價都千幾啦 我計你低質咋喎 如果中質講緊3000幾4000啦 條數你再認真計計先
有共同興趣
依家都多女中意動漫同打機呢d 以前大家覺得係毒L 既興趣
再悶既野一齊做就唔悶架啦
(我都會啦 屌你)

跟風做㗎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞